Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lapinette, det där lät ju riktigt gott, fast såg inte lika gott ut på bilden!

  • BrudSommar2006

    www.dockteatern-tittut.com/

    Det är den här teatern Iris ska på med dagis men det verkar ju finnas många olika föreställningar, ska se om vi inte kan boka in något själva också, det lät så mysigt!

  • BrudSommar2006

    Vickan, ingen aning om Åhléns, har inte varit där på evigheter. Tycker att det mesta verkar finnas på stora Åhléns i alla fall.

    Pust, Iris kräktes i bilen på väg hem från mina föräldrar, hoppas att det inte är magsjuka. Det händer ju lite då och då så chansen är stor att det inte är magsjuka, hoppas, fast det är ändå rätt jobbigt att behöva sanera bilen och byta kläder på Iris i ett dike någonstans.

    Igår var vi till Fjärilshuset, fjärilarna var helt ointressanta men fiskarna var roliga, även om det var lite läskigt när de pussade Iris händer.

    Liten, hoppas att ni kryar på er! Tråkigt med mormor.

    Vad det gäller julfirande så började vi fira hemma hos oss när vi flyttade ihop, jätteskönt, mina föräldrar kommer över, min bror och sambo brukar åka ner till hennes familj men har varit med något år, makens bror och sambo har varit med något år men makens föräldrar har börjat åka till Spanien varje jul så dem lär vi aldrig fira med. Jätteskönt för det är aldrig någon diskussion om var vi ska vara.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, Iris har åtminstone inte tagit av sig blöjan när hon har pyamas på, bara när hon haft nattlinne, vilket vi fått sluta med. Ett under egentligen eftersom hon gillar att klä av sig och knäppa upp koftan och ta av sig skorna och allt annat som hon klarar själv nu.

    Snart kan hon räkna till tio också tror jag, hittills är det ett, två, tre, fyra, sex, åtta, tio, sju. Alltid i den ordningen.

  • BrudSommar2006

    Piggelin igen, det är obegripligt om hon skulle sitta och läsa igenom varenda annan tråd och leta efter saker som möjligen kan handla om hennes inlägg??? Rätt så rabiat? Men, men, det har ju uppenbarligen hänt så jag tror dig.

    Jag minns inte ens vad det handlade om, något om barnvakt, nåja, jag hinner/orkar aldrig läsa mer än den här tråden, praktiskt för då behöver man inte hetsa upp sig över något.

  • BrudSommar2006

    AM, vilken tur att BT ligger nere från lunch idag då om du egentligen inte får vara här. Roligt att dopet gick bra också förutom för stackars gudmor!

    Vi har haft en bra helg förutom kräkas-i-bilen incidenten igår kväll men helgen som kommer blir trist, maken åker till USA i övermorgon och sedan får Iris och jag klara oss själva till helgen då vi får besök av Iris farmor & farfar. De ska ta med sig Iris ut på något kul i helgen så att jag får vila lite, i gengäld får jag vara hundvakt åt deras valp. Inget fel på allt det men det är ändå lite trist att maken inte är hemma för vi brukar hitta på någon utflykt varje helg.

    Frejis, var är du??

  • BrudSommar2006

    Liten, hur är det med Mindre?

    Den 24:e september har vi bilen på service och jag har just begärt en semesterdag, orkar inte ens fundera på att ta mig till jobbet kommunalt under nuvarande omständigheter.

  • BrudSommar2006

    Min kusin fick sin tredje flicka i helgen, de hade hoppats på en pojke. De två äldsta heter något på M i förnamn och det ska visst trean göra också. Det har fått mig att börja fundera på vilka tjejnamn det finns på I men har hittills inte hittat något lämpligt!

  • BrudSommar2006

    Ore, njae, det är inga namn som lockar, vi får leta vidare.

    Liten, skönt att det börjar bli bättre med Mindre.

    Själv känns det som att jag ska kräkas när som helst men då är ju allt som vanligt...

  • BrudSommar2006

    AM, Ingrid - jag vet inte, jag skriver upp det på den i det närmaste obefintliga listan så länge! Maken ville visst ha Ida där också.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor