Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej Nenne, hur har det gått med blomplanteringar och klätterväxter? Något för Nancy att klänga i kanske?

  • BrudSommar2006

    Bläh, daggmask! Vi har en smart kisse (Oskar) och en korkad kiss (Elsa). Oskar går in i grannens trädgård och kommer sedan tillbaka igen. Elsa följer efter men kommer sedan inte ihåg hur hon tog sig dit och är inte smart nog att följa efter tillbaka. Och det är inte bara där, allting är struligare för henne för hon begriper inte hur man ska göra medan för Oskar fungerar allt bara på något sätt.

  • BrudSommar2006

    Hittar ingenting om årskort på Aquaria på deras hemsida i alla fall. Borde de ju ha tycker man. Gratis är det med Stockholmskortet eller A la carte kortet men i alla fall det första är väl ett tidsbegränsat turistkort, det andra har jag aldrig hört talas om.

  • BrudSommar2006

    AM, vilken tur att han avslöjade sig som smygläsare INNAN du berättat vad du köpt då!

    Vi behöver ett soffbord till övervåningen, någonting litet och nätt och vitt, men vi tycks aldrig hitta något.

  • BrudSommar2006

    Liten, det låter som en spännande resa! Du har alltså gjort som Telis annars, och inte berättat på jobbet än?

    Frejis, vem trodde att du fortfarande skulle ha Bumsis kvar i magen efter allt du råkat ut för!

    Snigeln, jag undrar också om det där var spermieprovet?

  • BrudSommar2006

    Liten, vad skönt att KUB gick bra men vad jobbigt att behöva gå och dra in magen! Här är det ju inte tal om att kunna gå och dra in någon mage längre men faktum är att jag upplevde att magen syntes tidigare förra gången, det är ju konstigt egentligen. Fast har ju inga bilder att jämföra med, vi tog några när jag var höggravid bara.

    AM, om knölen kommer och går är den ju absolut amningsrelaterad!

    Hej Lapinette! Är din pappa ute och springer på stan igen idag?

    Jag visste förresten inte att det fanns mästare i tiodans efter juniorstadiet, jag trodde att alla valde latin eller standard för ingen hade tid med båda, men se där så lite jag vet.

    Såg förresten finalen av So you think you can dance igår kväll så nu vet jag inte vad jag ska göra av kvällarna när det är slut!

  • BrudSommar2006

    Ore, usch, värsta fasan för mig som redan har panik! Det värsta är att jag ju har insett att min förlossning var helt normal efter att ha gått igenom min journal med BM och snitt vill jag absolut inte vara med om.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, borde väl vara sista gången du behöver träffa den BM i alla fall! Du har väl inte feber? Iris är förkyld just nu men jag har kollat hennes temp varenda dag, vet ju att skulle jag bli smittad måste jag få medicin inom 48 timmar.

    Börjar bli hysteriskt rädd för den där svininfluensan nu och speciell när maken ska åka till USA nästa vecka, tänk om han kommer hem med smittan. Har kanske läst för mycket på nätet! Dessutom alla dessa resistenta spädbarnsbakterier som gör att nyfödda dör, usch vad jag känner att det är dålig tajming att föda under vintern just nu.

  • BrudSommar2006

    AM, det här låter ju som att det kan bli en riktigt bra dag! Grattis!

    Passionsblomman, vad roligt att det gått så bra med budgivningen! Har ni någon aning om när den beräknas vara avslutad?

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, om du inte kissat på sticka någon gång hittills kan det ju vara läge att testa en eller ett par gånger för att vara säker på att de verkligen markerar ÄL?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor