Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Koko, vilket fint namn! Ni kör också med kungar?! Det är förresten en sån som kastade sand på Iris på dagis i förra veckan!

    Struligt med så många cyklar på vift här i tråden.

    Jag har spontanshoppat en rosenstav! Nu gäller det bara att hitta plats att gräva ner den, hoppas att den överlever vintern bara.

  • BrudSommar2006

    Vad har hänt med Telis, har hon gått och blivit sjuk? Är det någon som vet?

    Lapinette, har ni fått nys om någon kurs på engelska än?

    Trist att jag missar era luncher hela tiden men jag mår så illa så det är inte värt besväret att försöka ta sig in till stan och sitta på restaurang och hyperventilera! Hoppas att det släpper innan magen blir så stor att jag inte orkar ta mig in av den anledningen.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, haha, antagligen är det för att Iris är lite i otakt med ben och armar, hon håller ju precis på att växa ur 110 i tröjor men har precis vuxit i 104 i byxor! Det plus att hon är lite storfotad!

    AM, hur var det, var det samma personer som på festen?

  • BrudSommar2006

    AM, aha så då var det inte samma personer trots allt! Svägerskans bror har inte haft några problem med att bli gravida men har inte tordats som sagt.

    Det stämmer nog att det är rätt vanligt med en storlek mindre i byxor.

    Telis, aha, så ni har redan åkt! Och Rivieran och allt, så mysigt!

  • BrudSommar2006

    Jag hade ingen aning om att vaccinet blivit godkänt för gravida nu, sist jag läste var det inte godkänt för vare sig gravida eller barn under tre.

    Cicci, om du ändå tänker föda åt frejis kan du väl ta och föda åt mig också!!??

    Passionsblomman, vilken spännande dag imorgon!

    Grattis Moa!

    Vi är jättenöjda med Iris dagis och hon är så glad när vi hämtar men redan när vi går ut genom grinden märks det hur trött hon är och det blir rätt snabbt kaos och tårar efter det tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Cicci, så din man vill inte ha fler barn? Eller bara inte så tätt?

    FruLLan, så ni har ändrat er och ska ha ett barn till i alla fall? Här blir det definitivt inte mer än två, jag hatar att vara gravid och att föda ska vi inte tala om, har redan mardrömmar.

    Muggles, hoppas så att blödningen hinner avta under semestern om inte innan.

  • BrudSommar2006

    God morgon! En halvtimme kvar innan det är dags att gå till dagis och vi är redan klara. Sedan är det bara strulet med att få på skor som väntar...

    Tinga, vad roligt att det börjar gå i rätt riktning med maten äntligen!

    Hector, lycka till med första smakisen, det blir nog gott ska du se!

  • BrudSommar2006

    Jag kommer inte på något fint sätt att säga det på så jag säger det som det är bara. Har ni någonsin känt att den jävla ungjäveln kan dra åt helvete så ni slipper se dem mer? Och hur dövar man i så fall det dåliga samvetet som onekligen infinner sig?

  • BrudSommar2006

    Idag har Iris vägrat borsta håret, vägrat byta blöja, fått på sig skorna men sparkat dem av sig för att ha stövlar istället, vägrat kliva in i bilen, efter att ha släpats in i bilen blivit förbannad för att hon inte fick klättra in själv, blivit förbannad för att det är fel vattenflaska i bilen när hon ville dricka, ställt sig på trottoaren utanför dagis och
    tagit av sig stövlarna för att ha skor istället, vägrat ta på sig skor, vägrat gå till dagis utan skor, blivit släpad in och dumpad vrålandes på golvet inför en skara förskräckta barn, vägrat gå in till de andra och blivit släpad dit också efter att vi suttit en kvart på golvet i hallen för att lugna ner oss.

    Maken skulle så klart iväg tidigt i morse så jag var själv med henne. Det bara sade knak i bäckenet mitt i allt släpande och så var foglossningen ett faktum, just nu kan jag knappt gå.

    Iris är så jäkla trotsig just nu och ingenting kan göras utan att stort bråk om saken ska uppstå. Jag är så trött på henne och nu klarar jag i det närmaste inte av att vara själv med henne för jag har inget att sätta emot, jag kan inte bära henne och klarar inte ens att byta blöja när hon bara sparkar mig i magen. Jag är så förbannad på henne jämt och det är så
    ledsamt.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, hotade du med trollen till ingen nytta eller uppförde han sig faktiskt efter det???

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor