Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snigeln, lycka till imorgon, även om jag inte kan begripa hur det där testet ska gå till, har förstått att man inte kan se genom äggledarna i alla fall eftersom de är för smala? Men man kanske kan se om simmarna tagit sig fram till ägget och hänger utanpå och knackar på eller om de tagit sig in och det är där det misslyckas sedan?

  • BrudSommar2006

    Cicci, vi åkte inte ens något sagotåg. "Det är läskigt" sade Iris och så blev det, vi gick runt istället. Däremot är hon fortfarande lite oroad över att busiga tjuvar (Dunder-Karlsson och Blom) tog Pippis pengar och både igår kväll och i morse har hon kommit och gett oss låtsaspengar hela tiden som man ska låtsas ta emot. Sedan fick hon en femkrona av maken som han hittade i fickan, oj vilken skatt! Den gick hon runt med resten av tiden så teatern har uppenbarligen fått henne intresserad av pengar!

  • BrudSommar2006

    Muggles, vad spännande att det kanske bli hus idag, håller tummarna! Jag tycker att ni gör helt rätt som tittar på nytt och dessutom lite större, det skulle vi också ha gjort. Eller rättare sagt, nu har vi ju renoverat klart så vi är jättenöjda med huset, bara lite litet och vi har inte riktigt möblerat klart heller.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, så skumt med så sen mens! Det låter som att ni haft en bra helg i alla fall.

    Cicci, skulle maken också kunna tänka sig att flytta till Blekinge? Jag förstår att du vill bo närmre dina föräldrar, så mycket lättare när man har småbarn. Fast det kanske är lättare med jobb i Stockholm i din bransch?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, man behöver inte ha barn med sig för att gå dit, det är hur mycket turister som helst som är där, bara vuxna.

    Cicci, vad trist med repa, maken hade gått i taken, han klarar inte riktigt av sånt där.

    AM, vad tråkigt det är när man inte får ha sina (mycket dyra) saker i fred, som tex en parkerad bil, och så ska alla andra komma och förstöra. Jag förstår verkligen att ni bor lite illa till just vad det gäller parkering, mitt i krogdistriktet liksom.

  • BrudSommar2006

    Iris fick ju ersättning redan på BB och det var skönt för då slocknade hon direkt och sov en bra stund. Först kunde inte jag heller liggamma men när jag blivit tillräckligt trött och sliten av att sitta upp hela nätterna var motivationen till sist så hög att jag på något sätt fick till liggamningen i alla fall. Fast jag kunde ju inte sova så länge hon låg och snuttade men det var bättre än att sitta i alla fall och så fick jag ont i ryggen också av att ligga så länge på samma sida i taget.

  • BrudSommar2006

    Har någon varit på Fjärilshuset eller Aquaria med barnen? Funderar på om det kan vara något för Iris, själv är jag väldigt förtjust i båda men vet inte om hon kommer att vara lite för liten?

  • BrudSommar2006

    Cicci, ja jag är otroligt tacksam att vi åtminstone har mina föräldrar här uppe, även om de är på Öland mycket. Makens föräldrar är ju snälla och kommer upp och bor hos oss och hjälper oss också men är det något akut så är de ju inte till någon hjälp.

    Så jäkla tråkigt att man inte får ha sina saker ifred!

  • BrudSommar2006

    AM, aha, då kanske det är värt att åka dit med Iris i alla fall. Att få henne att sitta still och äta pannkakor är nog lite mycket begärt men resten så! På Junibacken ville hon ha pannkakor men åt kanske tre bitar och sedan hade hon fått nog. Vi får alltid äta i skift eller slänga i oss maten för att hinna innan hon bestämmer sig för att hoppa ner från stolen och försvinna. Funderar däremot på att vänta till efter sista september för sedan öppnar de bommen ut mot Djurgården så man kommer fram med bil.

  • BrudSommar2006

    Förresten, apropå att inte få ha barnvagn med sig, om syskonet blir som Iris så kommer det väl att vägra ligga i någon vagn i alla fall!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor