Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Cicci, vilken historia! Tänk att det betydde så mycket för damen att få hålla en liten bebis, vilken fin historia.

    Lapinette, vad planerar ni för äventyr i eftermiddag då?

    Tänk att jag haft så mycket att göra hela morgonen att jag kunnat titta in här först nu, det är ju för trist!

    Passionsblomman, blir det att ni skriver idag tror du?

    Våra katter hemma är verkligen helt galna, de hänger i kläderna när man försöker klä på sig på morgonen, bär iväg med ens klocka i munnen och när man försöker ta på sig halsband så sitter de runt halsen på en. Maken börjar nästan förlora tålamodet med dem lite grand eftersom de är så busiga men de växer väl till sig...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, slå till på Junibacken om det regnar! Inomhus och sagotåg, kan det bli bättre!

    Angående Octomum så hade jag missat att det gick igår, hade gärna sett det annars, har förstått att hon fått hjälp med bostad av Dr Phil. Läste också nyligen att hon själv sagt att hon inte vet vad hon tänkte på och hur hon kunnat göra så här mot barnen, hon säger att hon har förstört deras liv redan från början men att det inte var något att göra åt nu utan de fick göra det bästa av situationen. Hoppas att hon får hjälp för människan kan ju inte vara riktigt frisk. Att läkaren dessutom inte är fråntagen sin legitimation är ju obegripligt.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, är det sex månader som gäller för kastrering av hankatt? Borde ta tag i att beställa tid för Oskar, han är ju född 29/3.

    Undrar om jag måste skaffa vinterjacka till Iris redan nu, hade tänkt vänta ett par månader för att se om hon verkar växa ur 110 under vintern eller inte men det är ju nu allt verkar finnas i affärerna, suck.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne, jag håller tummarna! Jag tycker att våra katter är jättemysiga, det är otroligt vad olika de är, både storleksmässigt och i allt annat, trots att de är så lika i utseendet. Oskar verkar bli jättestor, drygt fem månader och redan lika stor som Rasmus var. Elsa däremot växer långsamt, får se vad det blir av henne. Ändå är hon en större ras, fast honor blir väl mindre. Hur stor är det meningen att Nancy ska bli?

    Snigeln, det klart att det är helt OK att äta kladdkaka till lunch!!!

    Förresten, apropå att turista i Stockholm, den där vikingabåten som brann ner, är den tillbaka? Den tyckte jag var jättetrevlig, åkte väl runt Fjäderholmarna och tillbaka och så åt man vikingalunch under tiden, den gick ju rätt långsamt så man var väl ute en två timmar och så berättade de om allt man såg under tiden. Var ute med den i flera vändor när jag hade besök här tills den brann ner.

  • BrudSommar2006

    Liten, vad trist att det tar så lång tid att fatta beslut när du går och drar in magen och väntar!

  • BrudSommar2006

    Åh, måste genast hem och väga Elsa och Oskar! 3,7 kg - Rasmus vägde 2,5 kg som vuxen, undrar varför han var så liten.

  • BrudSommar2006

    Haha, så stor kan väl inte hängbuken vara, så mycket som hon sladdar runt!!! Elsa har långa ben men väldigt kattungelikt ansikte och liten i övrigt. Oskar däremot ser vuxen ut nu och börjar verkligen lägga på sig över ryggen, stora tassar har han också. Det är omöjligt att se att det bara är en månad som skiljer dem åt i ålder, det ser mer ut som ett år!

  • BrudSommar2006

    Hej Tinga, vad roligt, vad ingår i ettårskontrollen nu igen? Kan de tänka sig att suga på glasspinne, typ Piggelin? Är ju hårt att stoppa i munnen men smälter ju så att det inte blir några bitar att svälja. Kanske ett sätt att öva? Inte för att man ska vänja dem vid glass i tid och otid men ni behöver väl i alla fall inte vara rädda för att de ska bli överviktiga någon gång snart så jag tänkte bara i fall att det kan fungera?

  • BrudSommar2006

    Tinga igen, glömde förresten, hur har det gått med att komma i ordning i huset? Har killarna fått varsitt rum nu eller vill de helst vara tillsammans?

  • BrudSommar2006

    Tinga, aha, det var en massa saker det, själv minns jag inte alls vad som hände på ettårskontrollen.

    Annars väntar jag på den stora skrällen hemma för Iris har inte haft ett ordentligt utbrott sedan innan helgen!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor