Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM, i så fall står jag fast vid mina förslag i mitt tidigare inlägg!

    Iris är rolig ibland, man kan bara gå så långt innan hennes tålamod tar slut! -Får mamma en puss? -Nae. -Får mamma en kram? -Nae. -Får mamma pussa Iris? -Nae. -Får mamma krama Iris då? -Nae. -Får mamma pussa Iris fot? -INTE PUSSA IRIS FOT!!! med tio rynkor i pannan! Det är så kul.

  • BrudSommar2006

    AM, du kanske har uppfunnit ett nytt koncept? Fredagsångest kanske, eller fredagsilska?

    Jag tror min stackars kollega håller på att bryta ihop, idag ska hon vara på BUP med sin son hela dagen för familjeövningar och imorse fick de också veta att dottern, som opererade bort en 5kgs tumör ur magen i somras fast läkarna trodde att det var en godartad cysta, har cancer.

  • BrudSommar2006

    MSW, aah, snyyft, jag vill knappt ta orden i min mun - men - mitt datum har flyttats till den 18/1 - depp.

  • BrudSommar2006

    Ore, usch vad orättvist, du blev ju flyttad åt rätt håll!

    Tror faktiskt att jag tänker gå hem, har helt enkelt ingen lust att jobba längre, märkligt, eller hur!

  • BrudSommar2006

    Ska strax hämta Iris.

    Lapinette, har har shoppat eller bara bestämt sig för att se hela Stockholm första dagen?!

    Jodå, sonen är tillbaka, fast tillfälligt inlåst på psyket, men jag tycker riktigt synd om henne efter allt som hänt.

    Muggles, ska du på någon mer koll framöver?

  • BrudSommar2006

    Jag undrar också - vilken sol pratar du om Lapinette? I Solna fanns den inte och här är den inte heller. Tror snarare på åska framöver eftersom det är så himla molnigt men riktigt varmt. Ser ut att bli regn i vilket fall.

    Om man måste renovera både kök och badrum blir det väl minst en 300 000 kr, lägga om tak eller byta fasad är väl inte heller någon lek. Men rör det sig bara om ytskikt invändigt så må det väl vara hänt, mycket jobb att skala av fem lager tapet överallt men inte så dyrt i alla fall. Sedan beror det ju på hur mycket man orkar och har tid med med småbarn.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, räkna inte med balkongen ikväll, det känns väldigt tveksamt. Vilken tur att ni har något kvar att se imorgon då! Kanske han hann inte med båten till Fjäderholmarna idag heller? Fast om han sätter sig i bergochdalbanan på Grönan kanske han får se en del så slipper han traska??? Eller Kaknästornet, fast det är ju så högt så innerstan blir inte så detaljrikt.

  • BrudSommar2006

    Iris degar med sin pappa ett tag. Stackarn kom förresten hem från dagis jättesnuvig, hoppas att vi kan gå på simningen imorgon, trist att missa första gången.

    När jag hämtade Iris idag så höll hon, en annan flicka och en liten pojke på vid en utplattad stor kartong på gården. Flickan sade "Iris har suttit på kartongen HEELA tiiden!". Iris sade "IRIS ÄR JÄÄTTEBUUSIG!!!". Så skulle vi gå hem och då sade pojken "Äntligen flyttar Iris på sig!". Jag vet inte vad de höll på med men jag är väldigt nyfiken.

  • BrudSommar2006

    Grattis koko! Vad skönt att ni inte behövde vara utan bil längre. Vad blev det till sist då?

    Vi har ju en Volvo V70 men det som verkligen retar mig är att det inte går att justera höjden på säkerhetsbältet utan jag får sitta och köra med det som en snara runt halsen. Vilket i själva verket betyder att jag får köra med en hand och sitta och hålla undan bältet med det andra. Till och med på vår lilla Skoda kunde man justera bältet, ska aldrig köpa en bil mer utan att kolla det! Fast du är ju inte så kort i rocken som jag så det kan ju du inte ha problem med i alla fall gissar jag.

    Vi har varit på Junibacken idag, helt fantastiskt vad Iris har utvecklats sedan sist! Sist var Elsa Beskows värld det roligaste men de små rutschkanorna var ju inte intressanta nu när hon provat Pippi Långstrumps stora rutschkana. Sedan satt hon och tittade på hela Pippi-föreställningen också, det var ju inte att tänka på sist.

    Igår började ju Plask&Lek igen och även där har hon utvecklats massor, tidigare har hon vägrat ligga på rygg i vattnet, nu var det inga problem. Hjälp vad mycket det händer på bara ett par månader över sommaren!

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, hjälp vad läskigt, var du hemma själv?

    Koko, aha, en sådan vet jag inte hur den ser ut men ska googla på det! Iris sover hyfsat bra i sin men huvudet åker fram vilket inte ser så bekvämt ut.

    Hahaha!!! Iris har varit jättemysig hela helgen, vi får se hur länge det varar.

    Natti natti.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor