Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nenne, Oskar har hållit sig till att slicka och bita maken, Elsa biter allt som kommer i hennes väg, bara det rör lite på sig, typ en stortå som sticker utanför täcket. Fast jag tror tack och lov att det går över när de blir äldre!

    Snigeln, vad bra att ni fattat ett ivf-beslut till sist så att ni inte behöver gå och fundera mer på hur ni ska göra och hur länge ni ska vänta osv. Lika bra att få hjälp när den finns!

    Ore, haha, ja vi får väl se hur det blir med Iris men humör har hon ju gott om i alla fall.

  • BrudSommar2006

    AM, jag vill höra mer om mattan, är det den du släpade hem från affären för att prova? Snygg är den på bilden på FB!

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, det här är ju helt fantastiskt! När flyttar ni för gott?

    AM, du är inboxad.

    Skulle inte skrivit något om Iris goda humör, nåja, det var ju väntat.

  • BrudSommar2006

    Tack AM, vilken snygg matta! Måste börja leta jag också, eller möjligen vänta lite till tills kattungarna (förhoppningsvis) slutat gnaga och vässa klorna på allt.

    Hur akut är det att du hittar något till på söndag? Man brukar ju aldrig hitta något när det är riktigt akut så om du absolut måste ha något så skulle jag börja leta nu och inte vänta till, säg, lördag.

    Lapinette, vad blev det för turistigt igår då?

  • BrudSommar2006

    Usch, min kollegas syster var tydligen på Aktuellt eller Rapport i förrgår för att hennes barn låg hemma i 41 graders feber i helgen, varav den minsta, en ettåring, har astma. Det går svininfluensa nu på deras dagis Balthazar eller hur det stavas som ligger i stan någonstans. Hon ringde och ringde olika instanser och fick ingen hjälp någonstans annat än att de skulle stanna hemma. Ska man stanna hemma tills någon dött eller?! Usch vad jag tycker att det här är läskigt för nu har den nått vårt förvaltningskontor här så det är väl bara en tidsfråga innan den kommit till byggnaden där jag sitter.

  • BrudSommar2006

    Liten, Iris är ofta ledsen när vi lämnar henne på morgnarna, inte över att behöva gå till dagis, utan för att hon ofta har ett utbrott på morgonen hemma. Om det går försöker jag sitta med henne i hallen innan jag lämnar henne så att hon får lugna ner sig och sedan går hon snällt in. Att lämna ett barn som är ledset av att gå till dagis har vi tack och lov inte råkat ut för än men det är ett par andra föräldrar som jag sett har det så varje morgon, verkar lite besvärligt, men å andra sidan har jag också sett att barnen inte är ledsna länge efter att föräldern gått.

  • BrudSommar2006

    Liten, aha, så det är Grynet och inte Minst! Har ni några visningar på gång?

  • BrudSommar2006

    Liten, ja här har vi ju snarare motsatt problem vad det gäller storleken. Ingen budgivning just nu?

    Hur länge tror ni att de har vinterkläder i affärerna?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag kan väl också tycka att det är lite dåligt med saker att se på Fjäderholmarna men det är trevligt att fika eller äta där. När åker han hem igen? Vad är planerna för eftermiddagen?

  • BrudSommar2006

    AM, men vilken tur!

    Den 16/9 ska jag till bvc med Iris men jag sade att komma dit och försöka få av henne alla kläder och upp på en våg det gör jag bara inte men då tyckte hon att det var ok om vi väger hemma en kväll i samband med badet och det låter ju betydligt bättre. Återstår bara att se om det går att mäta henne, vilket jag betvivlar men där är jag beredd att göra ett försök i alla fall.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor