Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Liten, aha, det är idag Nenne får veta om det faktiskt blir nio stycken, då förstår jag! Har tydligen inte hängt med ordentligt!

    Har ni bättre tur med visningar den här helgen då eller är det lika illa?

  • BrudSommar2006

    AM, dagens namnsdagsbarn är ett namn som maken lobbar för och tycker väldigt mycket om, jag har ingenting emot namnet men måste kanske vänja mig vid tanken. Dels heter en av mina bästa vänners dotter det, dels tycker jag att det är lite vanligt, Iris är ju mer ovanligt och därför mer i min smak! Men som sagt, jag säger inte tvärt nej så det får vara med på listan!

    Jag tänker ju absolut vaccinera mig, jag vill inte bli liggandes i någon konstgjord lunga mot slutet av graviditeten och kanske dö på kuppen och lämna Iris utan mamma. Det känns dessutom skönt att ha det vanliga influensavaccinet avklarat också.

    Norge, Danmark eller Skåne (om vi inte lyckas ta oss utanför Sveriges gränser) är väl semestertankarna som går hos oss inför nästa sommar. Men kanske satsar vi på någon strand åt Danmark till för Iris skull.

  • BrudSommar2006

    Nenne, vilken massa ägg, tjohoo!!! Fast jag förstår inte heller hur de kunde säga 7 när det var 18.

    Liten, Lettland har vi inte ens tänkt på, intressant!

  • BrudSommar2006

    Neeej, nu måste maken vidare till London från New York i alla fall och vet inte när han kan komma därifrån för det strular hos en kund. Suck, jag hoppas så att han kan komma hem på onsdag som planerat, dubbelsuck.

    Lapinette, inte träna idag, tänk om det visar sig imorgon att du håller på och blir sjuk, då är det inte alls bra att träna ju.

  • BrudSommar2006

    Izzie, jag minns inte vad makens jobbtitel är men någon slags utveckling av börssystem är det, IT-branschen alltså. Nu kom jag på att han ska iväg någonstans på kurs nästa vecka också och var borta ett par dagar, aah, jag orkar inte mer, jag tror jag bryter ihop. Skänker snart bort busig tvååring med fläskläpp gratis.

  • BrudSommar2006

    Jo, makens föräldrar är kvar till på onsdag, visst är det jobbigt att ha folk boendes hemma hos sig men det hade varit ännu jobbigare att försöka vara själv med Iris, speciellt hela helgen tror jag inte att jag hade överlevt, magen börjar bli stor nu och är i vägen och minsta lilla överansträngning så kräks jag, kan knappt gå upp för trappen utan att ta en detour via badrummet om jag inte tar det riktigt lugnt. Var jag inte gravid och mådde så uselt så skulle jag väl klara mig.

  • BrudSommar2006

    Tror Nennes rekord om 18 blir svårslaget här! Nu vore det väl sjutton om det inte blev några riktiga toppägg av det också.

    Sitter och tittar på Nalle Puh med Iris och ser på röran på golvet, pust, hur kan en stor hund och en liten Iris ställa till så mycket på en enda dag.

  • BrudSommar2006

    Usch vad hemskt att läsa om Victory! Påminn mig, var det hon som gjorde heminsemination? Jag klarar nästan inte att läsa om sådant där och skulle definitivt inte gjort det här på jobbet.

    Lappinette, så du har inte blivit jättesjuk i alla fall? Jag vill också shoppa men det känns inte som någon idé. Först ska magen växa, sedan ska man vänta tills man blivit av med den...

    Nenne, har ni fått veta något än?

  • BrudSommar2006

    Telis, oj, har du semester fortfarande! Du vill inte se min mage, den är ingen vacker syn, men visst är det brunchdags!

  • BrudSommar2006

    Nenne, åtta befruktade låter väl bra. Nu håller vi tummarna för att de håller sig riktigt varma och på gott humör till på lördag!

    AM, Iris och Siri är nog lite mycket för min del! Just när jag börjat vänja mig vid tanken på Ida kommer jag på att det inte låter så bra på engelska vilket är viktigt för oss.

    Snigeln, vi skulle jättegärna ha hund igen men dels är det långt till närmsta hunddagis härifrån och det känns stressigt nog bara att lämna och hämta Iris på dagis, dels har vi inte riktigt 2 500 kr i månaden att lägga på hunddagis just nu, det är så mycket annat man vill lägga pengarna på i så fall.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor