Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Det här med att åka runt och fika borde utnyttjas mer, det finns tydligen chans till muffins hos EA och kladdkaka hos Koko! Själv kan jag möjligen, om det kniper, slänga ihop en äppelkaka. Lite långt att åka till EA för min del förstås. Fast hos AM verkar det dåligt med fika så du slipper kanske besök AM!

  • BrudSommar2006

    Aaahh, en förmiddag hemma helt själv! Eller ja, om man inte räknar två katter och en bautastor hundvalp men det är petitesser i sammanhanget tycker jag. Iris har åkt till Skansen med sin farmor och farfar och vår bil eftersom det är där bilstolen är. Jag ska strax gå och sova en stund till och sedan gå ut med vovven en kort sväng. Här är lugnt och tyst, aahh.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, klurigt med jobb och var man ska bo. Man inbillar sig i alla fall att det borde gå att hitta jobb nästan överallt i din bransch?

    Det är svärisarnas berner sennen som är här, tror han är drygt fyra månader nu, han och katterna bodde ju ihop en vecka i somras och det märks att de kommer ihåg det fortfarande för det går jättebra och så skönt att de börjar bli hundvana.

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, vilken trist dag! Men jag tror att både 11 och 15 dagar är OK, det är väl under 10 som är dåligt, jag ligger precis på 10. Pergo borde väl hjälpa till att stabilisera cykeln?

    Så det var en vattenskada i andra badrummet också, var det inte så att ni i princip inte använde det? Vi hade en vattenskada i vårt ena badrum när vi flyttade in men förra ägarna hade redan låtit torka ut den och sedan slutat att använda det badrummet så det var ju tur för oss, inga skador i taket nedanför som tur är. Kommer det att bli väldigt knepigt att åtgärda, förutom att renovera badrummen?

    Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum och nu är grannarna nästan klara med sin renovering också, deras badrum var lika gammalt som vårt. Jag ser fram emot att få se hur deras blivit.

  • BrudSommar2006

    Vad många som har lite mens, jag har inte ont som tur är men är annars mer åt Lappis håll.

    Är det förresten någon som har varit till Mulle Meck lekplatsen i Järvastaden? Är nyfiken på om det är något för Iris.

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, var bor ni nu igen? Alltså, bor ni så till att det i alla fall finns jobb att söka om du nu i värsta fall skulle bli av med jobbet? Fast vi får verkligen hoppas att det inte blir så!

    Det är många här som det strular för att bli gravida, jag tycker att det är jättetrist och så bra att ni kämpar på alla. Jag har sagt det förut här men jag säger det igen, när det nu är så långa köer till att få adoptera, är det inte fiffigt att göra som Lappis gjorde och ställa sig i kö i fall att och skulle man upptäcka att alla möjligheter är uttömda ett par år senare så är man helt plötsligt framme i kön? Det enda man behövde göra var ju att betala in till ett postgiro väl så var man i kön, visserligen ett par tusenlappar men om man nu känner att man kan avvara dem. Stora kramar till er alla i alla fall!

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, det kan nog stämma att det är lite svårare att bli gravid när man har så olika lång cykel och olika lång lutealfas för det har jag och min gyn sade ju att det inte verkade som att jag hade ÄL så ofta, fast å andra sidan så var det rätt nyligen efter en kortisonspruta i bäckenet som kan ha knasat till ÄL så egentligen vet jag inte om det berodde på det för sedan började jag få utslag på ÄL-testen igen. Hursom så kvarstår faktum att jag har en cykel på mellan 23 och 33 dagar med varierande lutealfas och jag har ändå lyckats bli gravid två gånger så det kan inte bara hänga på det. De sista gångerna hade jag turen att ha en riktigt kort cykel flera månader i rad och det gjorde ju att det var kortare tid att vänta tills vi kunde försöka igen.

    Det är väl flera här som sagt att det är viktigt för dem just med ett biologiskt barn, för min del är det inte alls viktigt.

  • BrudSommar2006

    Skönt att det inte låter som att du behöver vara orolig för att bli av med jobbet i alla fall, även om det kan bli lite andra arbetsuppgifter, du verkar ju ha tillräckligt att fundera på och reda ut som det är. Lycka till med badrummet, tur att försäkringsbolaget verkar samarbetsvilligt!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, hur lång har lutealfasen blivit då? Den ska väl vara mellan 10 och 16 dagar normalt sett, blir den det med pergo kanske? Någon här bara måste ju bli gravid snart, det kan ju inte vara fel på alla som håller på och försöker och inte kommer någon vart just nu.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad det gäller barnfrågan håller jag med dig, precis samma inställning!

    Gosnosen, jag började må illa i vecka 4 och har inte slutat än, förra gången släppte det efter vecka 18, men jag tror inte någon annan här har haft sådan otur som jag hittills så det ska du inte gå på! Prova redan nu att ta en postafen och se om du tål dem och hur du reagerar, går det bra så kan du ju slänga med en förpackning i väskan när ni reser.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor