Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nu ska jag sluta prata här för mig själv och bänka mig i soffan på allvar en stund innan maken och sonen kommer hem från nån affär som hade utförsäljning.

    Tjingeling!

  • Vännerfan

    Alltså shit vad trött jag är efter att ha jobbat denna veckan. Jag skulle kunna somna bums och sova i 12-15 timmar i sträck känns det som. Snaaaaark...

  • Vännerfan

    Ha ha, Cicci bränn på! Här kör vi bara fodrade gummistövlar, det är krav/önskemål från dagis.

    Vinkar till Lappis också!

  • Vännerfan

    Heeeej! Drick lite för mig också! Själv ska jag moffa lösviktsgodis! Inte fel det heller!

  • Vännerfan

    Det är sant, back-up är bra! Och för så lite pengar är det ju perfekt!

    Nä, nu loggar jag ner och slänger mig i soffan i stället!

  • Vännerfan

    BS,
    Barnet kommer en onsdag pga att 8 av 8 möjliga i släkten gjort det! Lite scary, men så är det så allt annat är otänkbart!

    Fodrade gummistövlar är tillräckligt varmt om man har Polarns (t.ex.) tunna ullstrumpor och sen ett par raggisar utanpå. Prinsen var kall om fötterna en dag i vintras och då var alla de andra barnen det också och det var många minus ute och de fick till slut gå in. Dagis vill ha fodrade gummisar för de anser att de håller tätare än de bästa kängor och det är nog sant. De andas ju dock inte, så därför är det så bra med ull för det värmer ju även om det är kallt.

    Granngården är mitt tips på affär för gummistövlar. Letade också överallt förra året, men på Granngården hade de fullt sortiment med precis varenda storlek. Är kanske dock ingen affär man hittar i city dock. Dessutom har de Tretorn, som ska vara en av de allra bästa. Gällande ytterplag och skor köper vi ju bara det bästa vi hittar då sonen använder det hela tiden på dagis.

    Vickan, Det var en läkare jag var hos, inte min BM. Men min BM är jättebra hon också.
    Trodde också vi skulle vara äldsta föräldrarna när vi flyttade till en mindre stad, men t.ex. så är Prinsens bästa dagiskompisars föräldrar över 40, han närmare 50 och hon 42-43. Och andra känns inte mycket yngre de. Men en av tjejerna på FL som jag gillar bäst är bara 23 och där känner man verkligen hur åldern säger långt ifrån allt. Jag upplever henne 10 år äldre pga allt hon varit med om i sitt liv. Tror livssituationen är det som mest avgör hur mycket gemensamt man har.

    Har inte läst ikapp allt än, ska fortsätta nu. Men just det Vickan! Jag testade ju Lergigan comp idag, tog en tablett klockan 6 när jag ändå skulle upp och kissa och de blir man INTE trött av kan jag lova! Det var helt omöjligt att sova mer efter det! Jag som aldrig dricker kaffe blev helt drogad på koffein! Så för mig blir det nog comp-fritt på helgen så jag kan sova mer och sen comp på veckorna när jag jobbar.

    VA?! Har Koko fått???? Ser detta nu när jag ska posta! Grattis, grattis, måste läsa allt nu...

  • Vännerfan

    Nej, vad tråkigt Telis! Men hoppas semestern blir bra ändå!

    Ambulansfärd och akutsnitt lät ju väldigt scary, skönt att allt gick bra!!! Stor kram Koko!

    Vickan, Cider-nr är noterat!

  • Vännerfan

    PB, Det är klart att ni kommer få massor av pengar för er stuga! Jag kan bara inte se nåt annat hända! Trist med stoppet, men nu håller vi alla VÄNSTERtummar vi har!

    Lappis, Jag blir SÅ glad av att läsa om de positiva nyheterna kring er startade adoptionsprocess! Ni kommer bli toppenföräldrar, det vet vi ju alla här!

    Fick mig en tankeställare när ni skrev vad det kostar med ivf och adoption totalt. Speciellt gällande adoption blir jag arg när jag tänker på hur mycket det kostar och vilken tid det tar att bli utredd när det finns såååå många barn ute i Världen som skulle behöva ett hem! Inser också hur mycket pengar vi har ?tjänat? som klarat oss på egen hand. Alltså, man kan aldrig vara nog tacksam!!

    Liten, Kul med ny hårfärg!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor