• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jag vill bara påpeka att BS har helt rätt i att det är detta KRAVSTÄLLANDE osv som det är så bra att ha den av hormoner opåverkade maken till på förlossningen.

    Så Telis. Nu slutar vi prata om sånt. Säg bara till när du vill dryfta ämnet igen så kör vi igång!

  • fru AM

    Så strålande parodi på alla hollywoodfruar! Jag skrattar ihjäl mig!Att det dessutom är "kåta Gun" som gör dem är x-tra kul!

  • fru AM

    Tror du inte att han slår näven i bordet när det kommer till kritan på förlossningen? Det där "förlossningsbrevet" man uppmanas att skriva kan vara bra att ha med sig och snegla på ibland. Jag tror i o f s att både du och din man kommer fixa det där alldeles utmärkt - vilken förlossningtyp det än blir.


    Telis skrev 2009-10-16 13:08:32 följande:
    Hahaha, AM, du har ju träffat min man, verkar han vara den kravställande typen?! Han är nog banne mig ännu sämre än jag på sånt.
  • fru AM

    BS: kul att Iris var en trevlig Iris i morse! KAnske börjar hon växa ifrån trotset eller vad vi ska kalla det!? Livia är mycket mindre sådär nu än innan sommaren/i somras.

  • fru AM

    Kängu: HAr testat så smått med ersättning på kvällen till Hektor. De första dagarna gillade han det sen gick det sämre och sämre. Sista kvällen jag testade försökte jag mata honom med det precis när han somnat. Han slog upp ögonen och stirrade hatiskt på flaskan ... Så nu håller jag mig lugn med flaskmatning de närmsta veckorna för att bralla på med riktig välling 27 oktober.

    Annars äter han jättebra nu. Både frukost (gröt eller amning), lunch (puré med mkt smör/olja) och middag (gröt). Ammar till efterrätt och mellanmål.

    Om ett par veckor ska vi ta i med hårdhandskarna och hans pappa ska få hantera honom ett par tre nätter - alltså kommer Hektor inte kunna få någon tutte då. Kanske går det vägen.

    Hoppas alla får en trevlig fredag! Jag är på uruselt humör och vill bara att dan ska ta slut.

    Kram

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-10-19 15:01:05 följande:
    Med risk att vara OT ... som vanligt så vill jag bara berätta att jag precis blivit kontaktad av en gammal vän på FB. Jätteskoj tyckte jag först tills han frågade om han fick låna pengar pga något som hänt hans vän. Nu är det så här att just den här vännen äger ett multinationellt företag och skulle ALDRIG fråga mig om några fjuttiga 1500 euro. Dessutom om han skulle vara i sådan knipa så skulle han inte komma till mig. Vi har inte pratat sen vårt bröllop. Bad den där personen på "andra sida" att ringa mig istället (gav självfallet inte numret) och mailade sedan min vän på hans mailadress och skrev vad som hänt.
    Skumt! Och lite läskigt? Du mailade alltså "vännen som råkat ut för något" och berättade? Smart!

    Det är bäst att jag passar mig då. Mitt ex som hittills vägrat att acceptera mig som kompis på FB skickade ett meddelande häromdagen och accepterade samtidigt plötsligt min vänförfrågan. Kanske behöver även han låna pengar ...!?
  • fru AM

    Var det inte så att risken i princip BARA fanns om man sov i en soffa eller om föräldern druckit eller var drogpåverkad.

    Medierna och alla undersökningar har skapat ett land av nervösa och oroliga föräldrar. Jag är definitivt en av dem.

  • fru AM

    Läste dock i morse att det är farligast upp till 6 månaders ålder. Alltid något.

  • fru AM

    Lappis: fint hus - trots tapeter och områdesnamn (Pungpinan)
    Köp! Behöver ni tapetsera om (helst, va!?) så vet jag en bra och prisvärd målarfirma.

    Sept: grattis till hjärtpick!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor