• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS: grattis till en liten tjej (men jag har ju vetat hela tiden att det skulle bli en sån!)!

    PB: Skönt att det känns bättre idag. Kul att det lossnar med kompisar nu för sonen. Barn brukar ju vara väldigt bra på att lösa det där relativt snabbt. Min storson har nu efter skolstart i nys skolan fått två nya "bästisar" - från att ha varit en ganska feg och rädd kille är han nu betydligt modigare och frimodigare.

    Tror det är jättenyttigt att byta miljö någon gång ibland och tvingas ut i det okända (för både barn och vuxna). Dags för mig snart att utmanas, tror jag. Har bott på samma ställe i princip hela livet - tänker inte flytta, men måste våga något nytt snart, socialt eller yrkesmässigt.

    Kram till alla - nya som gamla. Har glömt allt jag skulle kommentera. Hinner inte vara vid datorn eftersom Hektor är lite krävande just nu ...

  • fru AM

    Grattis Korven! Då är han o Hektor födda nästan samtidigt! 6 dagar som skiljer

  • fru AM

    Koko: tror du inte bärselesåldern 3-5 månader beror på om han kan balansera huvudet eller ej?

    Puss på tråden!

  • fru AM

    Kängu: du frågade för några sidor sedan hur det är med Hektor. Han äter numera bra men sover fortfarande jättedåligt. I helgen ska vi köra någon variant av sova-hela-natten-metoden. Fick några bra tips idag av BVC-sköterskan på mammagruppen.

    BS: ja visst - säg bara till om ni vill ha overallen. Den är väl varm som en täckjacka ungefär (vadderad) och med tossor till.

  • fru AM

    Strålande!


    passionsblomman skrev 2009-10-22 14:32:35 följande:
    Idag måste jag bara hurra lite för att man äntligen röstat igenom att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan precis som alla andra! Jippiiii!
  • fru AM

    Muggles: har för mig att du på FB undrade om Livia och Hektor var lika ... Jag la upp (på FB) ett par bebisbilder på Livia igår.

    Jaha vad pratar ni om då? Fredag! Tarte Tatin (har jag aldrig lagat - jag är nog ingen riktig kvinna). Vaccinationsont - kan man tydligen ha tre dagar efter sticket sa BVC-tanten.

    Nenne: namn på blogg - Kan Nyfiken Gul vara något? (tänker på din glada gula gubbe). Förövrigt så läste jag "kaNininstallationen" i ditt inlägg här ovan Trodde ett tag att Lappis var på besök!

  • fru AM

    Muggles: angående Livia/Hektor likhet: jag tycker oftast inte de är lika alls!

    Förresten: ni med små tjejer (eller som väntar små tjejer): någon som är intresserad av att köpa Livias urvuxna tjejiga kläder och skor? Även Hektors urvuxna kläder är till salu. Håller på och rensar i förråden och förlika mig med beslutet om Inga Fler Bebisar ... Kanske gör en Bloppis av klädlagret ...?

  • fru AM

    Galet Gul då?


    nennesjuttioåtta skrev 2009-10-23 10:14:26 följande:
    Amdet namnet var visst upptaget... Men jag har ett annat som ligger på remiss.
  • fru AM

    Men Nyfiken Gul kanske är ledigt på någon annan bloggsida? Nu vet jag inte var du kollade men det finns ju Blogger Wordpress blogg.se ... säkert många fler


    nennesjuttioåtta skrev 2009-10-23 10:14:26 följande:
    Amdet namnet var visst upptaget... Men jag har ett annat som ligger på remiss.
  • fru AM

    Nenne: jag tror att din blogg kan ha titeln/"namnet" Nyfiken Gul medan bloggadressen blir något som är ledigt ... Eller?

    JAG VILL LÄSA!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor