• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • nennesjuttioåtta

    Hattis
    Den förskolan du pratar om (??) ligger några mil från mig, tyvärr i fel riktning, men hoppas att fler tar efter i närområdet (det finns säkert fler därute i landet). Ite för att jag ser ut att behöva använda någon förskolas tjänster direkt...

    koko
    Härligt att den lille Kungen mår bättre i magen!

    Lappis
    Fyller du jämt?!

  • nennesjuttioåtta

    F ö har vi inhandlat en liiiten skinka som vi tänkte griljera. Och säg int att jag är tidigt ute med julstöket, mamma bakade lussebullar för flera veckor sen för hon hade saffran som höll på att gå ut. (Min kommentar: har du hört talas om t ex Paella?!?!)

    Champagnen smakade fint och det är skitmysigt med brasa. I LIKE! Foton kommer närmsta årtiondet till galleriet.

    Tror också, enligt spekulationer mellan mig och mannen om konstigt inlägg på fejjan, att en till kompis är gravid. Min sister in arms vad gäller UFO som barnlös. Så nu är jag ensam kvar i kompisgänget.

  • Telis

    Så där, nu finns Vickans bilder och ett par från min lägenhet i albumet. Jag var tvungen att byta adress till albumet men jag har mejlat er den nya, säg till om ni bytt mejladress så kan jag inboxa länken istället.

    Jag har inte Frullans mejladress men någon som har den kanske kan vidarebefordra mitt mejl till henne? Förlåt om jag har glömt någon!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor