Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Ååå kattmys! Har själv två håriga bustroll här hemma också! :)

    Köpte du underkjol i butik? Hur högt sitter den? Den jag fick prova när jag provade klänning satt upp över magen, och blev lite som en "korsett" över magen som höll in den (skitbra ju, haha), men de som man kan beställa hos tex Millys ser ut att sitta på höften utan nån "maginhållare". Hur är din? :)

  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-10-04 21:43:02 följande:
    Hej får man vara med. är 29år och ska gifta mig den 28:e maj 2010. Har bokat festlokal och är sugna på utomhus vigsel på klipporna men har inte helt bestämt oss än.
    Klart du får! Välkommen hit! Jag lägger in dig på listan också! :)
  • Martinaa

    Är man online och sitter och klickar på "mina favoriter" stup i kvarten så.... *rodnar*

  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-10-04 22:26:27 följande:
    Cia vi ska gifta oss i Öregrund där finns det klippor runt hela staden. Festlokalen är bokad med utsikt med solnedgången i havet.
    Åh verkar supermysigt! Vår utsikt kommer bara bli asfalt och byggnader... Ligger väldigt centralt, men det är väldigt fint inomhus i alla fall!
  • Martinaa
    mmm2010 skrev 2009-10-04 23:17:12 följande:
    Kändes lite segt till en början att behöva ändra helg, då man hade ställt in sig på 15e
    You tell me!! Ville så gärna ha 15 maj också, men vi har ju fått byta månad nu till och med för att få både kyrka och lokal som vi ville ha. Och då är ju egentligen inte datum det viktigaste, utan viktigare är ju att få själva DAGEN som man vill, oavsett vilken siffra som står i almanackan! Skönt att det löste sig för er!

    Dags att gå och lägga sig! Imorgon blir det slödag i sängen/soffan/framför datorn hela dagen tror jag! Gonatt!
  • Martinaa

    patrikoannika:
    Du är inlagd på listan nu

    Uppdaterade även mig själv till 5 juni... Nu har vi bestämt oss! Datumet får ge vika för att vi ska få den lokal vi vill ha. Ringde och avbokade vår alternativa festlokal den 15 maj. Nu har vi några samtal kvar till kyrka och feststället vi vill ha och bekräfta våra prel.bokningar.

  • Martinaa

    PatrikoAnnika: Nämen va skoj!!
    Det saknar jag just nu, nån att verkligen bolla idéer och prata och älta och diskutera med när det gäller planeringen. Det är väl därför jag skriver här stup i kvarten för ni är de enda jag verkligen kan prata om bröllop med...!

    MiaGöteborg: Varmt välkommen! Jag lägger till dig på listan också! :)

  • Martinaa

    Majlove: Hej hej och välkommen!
    Bäst är väl att börja med att fixa kyrka och festlokal så ni säkert få det datum ni vill ha. Det bokas upp fort och tidigt ofta... När man väl har det ordnat så kan man andas ut lite och sedan ta det i sin egna takt.
    Vissa beställer klänning ett år i förväg, andra väntar... Vissa börjar kika på inbjudningskort och andra trycksaker också och lurar på om de ska beställa färdiga eller göra egna... Det är ungefär där de flesta av oss i tråden är nu

Svar på tråden MAJ 2010 del 3