Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-20 22:03:34 följande:
    johi,Ja, kan andra klara det så kan väl vi Det är mer det där praktiska som vi inte riktigt räknat med än. Jag menar, det går ju lite pengar till bröllopet och ska vi då samtidigt ha råd att skaffa hus känns lite tveksamt. Men på nåt sätt ska det väl gå OM det nu är bebis på gång.Uj, låter nästan som att jag redan är gravid i tanken. Är ju så svårt att inte tänka på det. Vill veta NU!Förlåt för mitt OT igen. Känns skönt att prata av sig lite.
    Ingen fara, prata av dig hur mycket du vill bara!
  • Martinaa

    Snuttfia:
    Det var inte Tonys du var på? Har för mig att det låg på Linnégatan, fast å andra sidan låg det kanske nåt mittemot också?? Jag har inga positiva upplevelser från Tonys nämligen. Var en ung man som jobbade då och jag kände mig bara i vägen så gick efter bara nån minut utan att ha provat nån klänning.

  • Martinaa

    jaao: Grattis till tentorna! Härligt!

    Snuttfia: Remanns kanske? Det var där jag provade klänning och de va jättetrevliga och hjälpsamma! :D Kul att ha provat ringar också, jag har bara sett ut en jag antagligen vill ha på nätet. Får väl gå förbi Guldfynd nån dag och prova för att se om den passar ihop med förlovningsringen eller ej.

    Hur tidigt "ska" (kan) man köpa ringen? Lämnar ni in den för gravyr samtidigt?

  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-10-21 20:33:05 följande:
    Vi har redan köpt min ring. Har inte graverat den det gör vi när vi ska göra sambons ring. Ska lämna in guld till en guldsmed som gör hans ring.
    Ja just det ja, killens ring också. Gör man det innan bröllopet också?
  • Martinaa

    Nån här som vet när (eller om) Guldfynd har rea? Har de rea efter jul till exempel?

  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-10-21 21:13:14 följande:
    Är det någon som vet något som gör att håret växer snabbare?
    Haha, ja den mirakelkuren skulle jag också vilja veta! Klippte mitt hår i början av året, kortare än jag nånsin haft det, men nu vill jag ha låååångt igen! Om inte annat så för att fixa en snygg uppsättning nästa år! :P
  • Martinaa

    Just det, imorgon avgörs det brudar! Imorgon förmiddag ska kyrkomötet avgöra om kyrkan ska behålla vigselrätten eller ej! Håll tummarna nu att de håller kvar den!!

  • Martinaa
    SofieochJamie skrev 2009-10-22 11:13:07 följande:
    Vi får vigas i kyrkan!!! Yayyy. Bra gjort Svenska Kyrkan!!
    Jaaaaa! Helt underbart!!! *segerdans*

    Felixan: Jisses va du har fixat! Nu kan du ju ta det lugnt fram till april... nästan, haha!
    Angående tapeter så är det ingen fara. Jag gjorde så att jag skar till mina kort först, 30x15 cm, som jag vek dubbelt till 15x15 cm. Sedan lade jag dem under skärbrädan (en tung sådan av trä) över natten eller så och då plattar de till sig så nu är de släta och platta! Så lägg dem bara under en tung bok eller nåt så fixar det sig!

    PatrikoAnnika: Hahhaa! Ja då jäklar, haha!

    Har också blivit lite bebissugen, men det har jag alltid sagt att det får vänta tills efter bröllop (det är väl därför sambon går med på att gifta sig nu överhuvudtaget, hehe). Men vet aldrig hur man verkligen ska känna sig redo...? Jag? Ta hand om ett barn?? Jag är ju bara en barnslig liten ungdom känns det som, haha. Hur ska jag kunna ta hand om en liten bebis, jag som inte ens kommer ihåg att ge katterna mat ibland *skratt*
  • Martinaa

    Hårförlängning kan jag ingenting om, hur funkar det? Vad kostar det?

  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-10-22 21:44:43 följande:
    Har aldrig provat det heller. Vet bara att det är DYRT
    Jahopp, hårförlängning strykt från listan... haha
Svar på tråden MAJ 2010 del 3