Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    majsan801 skrev 2009-11-11 12:14:34 följande:
    Hmm rita ut efter pepparkakshjärtan är ju smart. Jobbigt men smart..
    Jag gjorde en mall i datorn igår som jag sedan ska skriva ut på papper, får plats med 12 på varje papper, sen ska jag bara sätta igång och klippa...!
  • Martinaa

    Hillena:
    Jag tackar så ödmjukast för erbjudandet, men jag klipper ut dem själv ändå. Har ändå några fina papper jag vill använda och det rör sig bara om 26 stycken så jag fixar det. Tack ändå!

    Shit, 50 kronor bara!? Det var billigt. Vi kommer hamna på en nolla till, minst. Jag har också haffat mig en kock, men vi ska vara på ett festställe som fixar all mat så det blir ingen rabatt för oss för det inte.

  • Martinaa

    Avalon:
    Vad roligt! Hoppas du lägger upp bilder på den snart!
    Jag har en fråga. Tror jag läste att du beställde i ivory? Hur tyckte du den färgen blev? Jag vill inte ha kritvit, men är orolig för att ivory skulle bli FÖR gulaktig, och det vill jag ju inte heller. Fick en bild mailad till mig från Milly med färgprover, och då har de en light ivory också, som på bilder ser exakt likadan ut som vanlig ivory, men det kan ju bero på ljuset när bilden togs osv. Orkar inte beställa hem färgprover heller :P Så frågan är bara om man ska våga beställa ivory...

  • Martinaa

    Avalon:
    Åh låter underbart!!
    Tanken är att vi ska iväg på nån kortare tripp direkt efteråt också, men det blir typ Stockholm, Danmark eller så. Sen blir det förhoppningsvis en längre resa längre fram!

  • Martinaa
    CiaLovesAndreas skrev 2009-11-12 12:13:10 följande:
    Usch vad tråkigt det är att vara förkyld.Sitter och längtar till maj. Varför går tiden så sakta??
    Ja det har jag undrat länge nu... :P

    Jag har hamnat i en pysselperiod nu igen iaf, fixar med både inbjudningskort, placeringskort (görs av tapetremsorna som blir över från korten ändå) och gjorde ett test till omslag av festhäftena igår med. Gjort lite ändringar från första idéerna och nu så blir det nog ganska bra tror jag!

    Nu blev jag och sambon lite tveksamma på gästlistan också. Båda har varsina jobbarkompisar som vi hittills sållat bort, men nu grubblar på om vi ska bjuda ändå. Och med deras respektive blir det fyra personer till på listan...
  • Martinaa

    Ett tips till alla!

    www.notpoolen.com/SheetMusic/ kan man för upp till 35:- köpa hem text och noter till massa olika låtar, om ni behöver det till er kantor i kyrkan om ni ska ha solosånger! Spara under favoriter!

  • Martinaa

    Jag satt och höll upp bunten med våra inbjudningskort för min sambo idag och han har ju insett vilket pill det är med allt.
    - Vilken tur du tycker det där är kul! sa han imponerat.
    Och då slog det mig hur kul jag faktiskt tycker det är. Visst kan det kännas lite drygt ibland att sitta och göra samma sak över 20 gånger (än så länge, blir skoj med festhäftena sen när det är närmare 60 stycken som ska göras). Men hade jag inte tyckt det var så här skoj så hade jag ju aldrig gjort egna utan beställt färdiga.

    Tattoo:
    Gastroskopi, usch det låter inte vidare!

  • Martinaa

    De kommer hamna i galleriet... så småningom Så fort jag inte behöver vara så hemlig längre, men ni kan få tjuvkika på en "prototyp" här (känner mig ganska trygg från snokande vänner inne i trådarna...).
    www.martinaa.se/pix/dsc01728.jpg

    Det är inte riktigt som det ska se ut sen, men på ett ungefär. Vårt monogram ska vara embossingstämplat och sedan har jag bytt ut de små silverhjärtana mot två stora hjärtan i papper som jag ska sätta fast med 3D-kuddar. Tror jag just nu iaf, kanske hinner ändra sig igen, haha.

    Tapeten vi köpte kostade 400:-/rullen, och vi köpte två rullar, men då var jag väldigt bestämd över att jag ville ha en silvertapet. Den blir även omslag till festhäftena, går igen i placeringskorten samt även tackkkorten om det blir tapet över.
    Men det finns fina silverpapper i bokhandeln (och andra papper med för den delen) som kanske till och med är billigare att använda. Men jag var som sagt fast besluten om att använda tapet, så då brydde jag mig inte om att det kanske blev billigare med papper :P

  • Martinaa
    May2010 skrev 2009-11-12 23:30:52 följande:
    oj oj oj! otroligt snyggt.mina kort är så enkla i jämförelse... men men. fint har du gjort.
    Tack, va glad jag blir! Själv har jag sett dem så mycket att jag nog tröttnat lite på dem och inte alls känner mig så nöjd längre... men lite sent att byta, så det är bara att köra på på det här nu.
  • Martinaa

    W2010w och Ananias: Välkomna hit till maj-tråden! Kul att ni vill följas med i planeringen till den stora dagen! Båda två är nu upplagda på listan!

    W2010w:
    Kul med hela tre boråsbrudar i tråden nu också!

    Ananias:
    Superfin klänning, och vilket fyndpris! Jag tror dina kort blir supersnygga också!

    Avalon:
    Haha, det förklarar varför jag satt här med rynkad panna och inte fattade nånting va du babbla om

    Pettan:
    Ber så mycket om ursäkt för missen, det är fixat nu! :)

    Cia: Guu vilket fint kort!! Din vän är verkligen duktig på sånt där!!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3