Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Tattoo82 skrev 2009-10-28 13:03:07 följande:
    cia - Förstår inte hur du kan hålla dig från att testa! Själv var jag testoman. Sitter just nu o kikar på när de lastar av taket och en jäkla massa plankor inne på vår tomt.
    Jag vill också ha en tomt!!!

    Bygger ni hela huset på en tom tomt nu då?
  • Martinaa

    Nyårsdagen2011:
    Hej och välkommen hit! Hur kommer det sig att ni ska gifta er över ett halvår tidigare än först planerat? :)

    Det låter som ni har det viktigaste under kontroll. Kanske att börja kika på klänning om du inte gjort det?

  • Martinaa

    Jag var på bröllop i somras som hade typ nån chokladmousse i, så visst kan man ha en "mörk" tårta.

  • Martinaa

    Grattis på förlovningsdagen Bluebride! :)
    Har din mens kommit tidigare varje månad så låter det ju som om den lagt sig i en ny cykel? Är den regelbunden, alltså den ligger på lika många dagar osv, bara att den är framskjuten några dagar tycker inte jag det låter som nånting att oroa sig över... Men vad vet jag...

    Var på banken idag och pratade lite med vår kontakt och vad det skulle kosta att köpa huset vi kikat på. Vi kan ju bara konstatera att en rejäl lottovinst inte hade suttit fel nu...

  • Martinaa
    Nyårsdagen2011 skrev 2009-10-31 15:02:04 följande:
    du gör säkert rätt. tid o kostnad är inte stort som du säger. jag bara vet inte vad man ska ha i! vår meny är så enkel: skagen, lax, tårta, varmkorv. det är liksom inget som behöver skrivas tycker jag. lekar o sånger gillar jag iofs. vi gillar båda karaoke och det ska vi ha sedan. danslekar också. det är väl så att jag inte kommer på några till-bords lekar som passar till programmet... gästpresentation är nog kul men det orkar jag inte med ifall nån inte kommer etc, man byter plats på folk.ska börja med inbjudningskorten och placeringskorten...
    Du kan lägga in ett bröllopsbingo? Jag ska ha det här som du kan ladda ner här www.martinaa.se/upload/bingo.doc

    Vi har också en tidslinje över vårt gemensamma liv, från första träffen, första kyssen, när vi flyttade ihop, frieri och ända fram till bröllopet.
    Sedan har jag korsord och sökord också.

    Som gäst på ett bröllop så är festprogrammet bland det roligaste av allt. Är alltid nyfiken på vad som skrivits om mig i presentationerna och alltid kul att se bilder på brudparet som små och så vidare. Så för mig är festprogram en självklarhet!
  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-10-31 22:31:00 följande:
    Ang bröllopsbingo, det jag tycker är jobbigast är att man lär ju skriva ut 50st olika brickor. Så det blir skriva ut en ändra skriva ut en till ändra en annan ruta osv. Eller tänker jag fel. Nått enklare sätt?
    Nä varför det?? Om ni kollar på händelserna så är det ju inte så troligt att alla kryssar i allt samtidigt. "Du håller tal" kommer bara ett fåtal kunna kryssa för, likaså "Du medverkar i en lek". Om någon gäspar kommer inte alla se och så vidare. Och sen är det ju inte så blodigt allvar att det gör så himla mycket om två personer skulle få bingo samtidigt... Jag kommer ha samma bingo i allas festhäften! :)
  • Martinaa

    Nyårsdagen2011:
    Jag ser att du avslutat ditt användarkonto, och antar att du återkommer med ett nytt nick? Vad heter du? Vill lägga till dig på datumlistan ju!

  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-11-01 20:12:36 följande:
    Ok så kan man ju göra men jag skriver nog ut iaf 5 olika alternativ för att minimera risken för att flera får samtidigt.
    Så kan man ju också göra! :) Kanske jag också gör när jag tänker efter, hehe.
  • Martinaa
    shamrock skrev 2009-11-02 10:14:18 följande:
    Vad tror ni kan hjälpa mig att planera vidare?
    Här står det också precis still. Bröllopet känns ju så långt borta så jag vet inte om det är därför, och de största bitarna är ju redan fixade. Vet liksom inte vad jag ska göra mer...? Ska till Göteborg på lördag och köpa lite grejer till inbjudningskorten så sen kan jag ju sätta mig med dem på allvar.

    Känns som om bröllopstankarna har hamnat lite i skuggan av min huslängtan nu. Vill så gärna köpa det där huset, men vet innerst inne att vi inte har råd
    Hur kan ni som renoverar/bygger hus ha råd till bröllop samtidigt??
  • Martinaa

    Jag och sambon var på ett bageri igår och bokade en tårtställning. Den var inte alls lika fin som en annan jag kikat på från ett annat bageri, men ryktet säger att de har fantastiskt goda tårtor så vi väljer nog det här stället i alla fall. Det blir nog vit chokladmousse och jordgubb eller hallon eller vad hon sa. Lät riktigt gott i alla fall!

    Bra jobbat Bluebride! Stackars lille tissen... Hoppas den mådde bra och sprang raka vägen hem!

    HelenaO:
    Det där med vilka man ska bjuda är riktigt svårt. Man måste ju dra gränsen nånstans! Jag har bjudit några från jobbet samt deras respektive då, men då är det bara de jag umgås med privat.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3