• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • shamrock

    Jag är så nyfiken på hur alla kort gjorda av tapet blir, så även på dina. Kommer du att lägga dem i ditt bildgalleri? Jag känner mig lite feg då jag hittat en ganska dyr tapet och vill att de ska bli superbra men inte vet.


    Martinaa skrev 2009-11-12 12:40:17 följande:
    Ja det har jag undrat länge nu... :PJag har hamnat i en pysselperiod nu igen iaf, fixar med både inbjudningskort, placeringskort (görs av tapetremsorna som blir över från korten ändå) och gjorde ett test till omslag av festhäftena igår med. Gjort lite ändringar från första idéerna och nu så blir det nog ganska bra tror jag! Nu blev jag och sambon lite tveksamma på gästlistan också. Båda har varsina jobbarkompisar som vi hittills sållat bort, men nu grubblar på om vi ska bjuda ändå. Och med deras respektive blir det fyra personer till på listan...
  • Martinaa

    De kommer hamna i galleriet... så småningom Så fort jag inte behöver vara så hemlig längre, men ni kan få tjuvkika på en "prototyp" här (känner mig ganska trygg från snokande vänner inne i trådarna...).
    www.martinaa.se/pix/dsc01728.jpg

    Det är inte riktigt som det ska se ut sen, men på ett ungefär. Vårt monogram ska vara embossingstämplat och sedan har jag bytt ut de små silverhjärtana mot två stora hjärtan i papper som jag ska sätta fast med 3D-kuddar. Tror jag just nu iaf, kanske hinner ändra sig igen, haha.

    Tapeten vi köpte kostade 400:-/rullen, och vi köpte två rullar, men då var jag väldigt bestämd över att jag ville ha en silvertapet. Den blir även omslag till festhäftena, går igen i placeringskorten samt även tackkkorten om det blir tapet över.
    Men det finns fina silverpapper i bokhandeln (och andra papper med för den delen) som kanske till och med är billigare att använda. Men jag var som sagt fast besluten om att använda tapet, så då brydde jag mig inte om att det kanske blev billigare med papper :P

  • May2010

    oj oj oj! otroligt snyggt.
    mina kort är så enkla i jämförelse... men men.
    fint har du gjort.

  • Martinaa
    May2010 skrev 2009-11-12 23:30:52 följande:
    oj oj oj! otroligt snyggt.mina kort är så enkla i jämförelse... men men. fint har du gjort.
    Tack, va glad jag blir! Själv har jag sett dem så mycket att jag nog tröttnat lite på dem och inte alls känner mig så nöjd längre... men lite sent att byta, så det är bara att köra på på det här nu.
  • May2010

    Jamen varför vilja byta?! De är ju jätte fina. Var nöjd!


    Martinaa skrev 2009-11-12 23:42:46 följande:
    Tack, va glad jag blir! Själv har jag sett dem så mycket att jag nog tröttnat lite på dem och inte alls känner mig så nöjd längre... men lite sent att byta, så det är bara att köra på på det här nu.
  • shamrock

    Martinaa: Korten är verkligen jättefina. Ändra inte för mycket med embossing och pappershjärta så blir de kanonfina. Jag velar hit och dit och ändra mig hela tiden men som sagt det är nog bara att bestämma sig och sedan köra på det.

  • Hillena

    Martinaa: Verkligen jättfina kort. Något sånt hade jag kunnat tänka mig men för vår del kommer det att bli vita kort med stämplat och embossat på lila papper. Älskar att scrappa men vill ändå hålla korten stilrena och enkla

  • majsan801

    Håller med alla andra oj vilka fina kort...blir super avis. Mina blir enormt enkla i jämförelse. Jag hatar dock att pyssla. Min orginal plan visade sig inte alls bli bra så nu står jag på ruta 1 och kan inte bestämma mig om jag ska köra på det ändå bara för att jag inte orkar eller om jag ska ge mig ut i pappersdjungeln och försöka mig på nån ny desig.

  • CiaLovesAndreas

    Jag håller också med om korten....jättefina!

    I mitt galleri finns nu bild på våra inbjudningskort.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3