• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • johi77

    Martinaa - ja den är helt ljuvlig och till ett fantastiskt pris. Jag köpte 116 till min flicka som fyller 5 på sommaren. Det är nog bra om du provar den för Lindex har små storlekar. Det är den enda butik jag köper 116 till henne i, annars är det verkligen max 110. Jag hoppas den blir kanon och att din näbb gillar den!

  • johi77

    Bluebridge - jag skulle säga att man från ett år har allt från 74-86 Alltså inget bra svar. Men oftast brukar man väl köpa 80-86 om man ska ge bort något till en ettåring.

  • johi77

    asg Hur fick jag till det - bluebride menar jag ju!

  • Fröken Strössel

    Här är en till som är sugen på hus men det är rätt långt bort för oss.

    Idag har vi fixat med inbjudningkorten. De är nästan helt klara! Det enda som är kvar är att skriva ut infon och skära till och klistra i. Jag är jättenöjd med resultatet måste jag säga

    Har också stämplat kuverten men en fin stämpel så att de ser lite festligare ut.

    Ville lägga upp bilder men det gick inte, kommer senare när det funkar igen.

  • majsan801

    Så glad vår toastmaster har tackat ja. Han kommer vara kanon. Han är en barndomskompis till M2B som varit med från första sekund. Han var faktiskt min pojkvän en kortis när vi gick i sexan "asg" så vi går långt bak i tiden super skoj.

  • Fröken Strössel

    Vad kul majsan!

    Vet inte om jag sagt det men min inofficiella tärna har tackat ja och kommer ner till Skåne dagen innan bröllopet. Känns jättebra att hon ska vara med mig under hela dagen och att vi kan snacka skit och måla naglarna kvällen innan

    Nu har jag lagt upp bilder på kort och kuvert!

  • majsan801

    Fröken strössel gud så fina kort hmmm riktigt avis. Mina blir galet dåliga tyvärr. Måste nog tänka om helt. Var har du köpt "saken" som du stansat ut dina hjärtan med. Jag har bara hittat maskiner som gör småfjuttiga hjärtan. Fiiina färger förresten. Vi har ceride, limegrönt och vitt.

  • majsan801

    Hjärtanen till bordsdekoration är från? Vill också ha. Har köpt "diamanter" genomskinliga och vill ha sen cerisa eller gröna detaljer.

  • Megi

    Den är jättefin. Köpte den till min systerdotter då den kom till affären. =)


    johi77 skrev 2009-11-07 11:09:22 följande:
    Tips till er som ska ha brudnäbbar i strl 86-122. Lindex har en helt bedårande klänning i creme med silverbroderier för 299 kr!www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspxJag som redan köpt en betydligt dyrare klänning till min dotter från Lilly tvekar, båda hänger här hemma och jag kan inte bestämma mig!
  • EmMagnus

    Fröken Strössel skrev 2009-11-08 20:12:26 följande:


    Vad kul majsan!Vet inte om jag sagt det men min inofficiella tärna har tackat ja och kommer ner till Skåne dagen innan bröllopet. Känns jättebra att hon ska vara med mig under hela dagen och att vi kan snacka skit och måla naglarna kvällen innan Nu har jag lagt upp bilder på kort och kuvert!
    Fniss vilka fina kort du har... Undrar hur våra kan vara så sjukt lika era. Med andra ord jag ÄLSKAR dina kort och tack för inspirationen som du har gett mig!
Svar på tråden MAJ 2010 del 3