• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • shamrock

    Jag tycker absolut det första med fläskfilé.


    Bluebride skrev 2009-11-05 18:06:41 följande:
    Hur tycker ni detta låter? Vad skulle ni välja?"Jag Föreslår fläskfilé med portvinbstuvade Champinjoner o Kulstekt Potatis Pris et är 95:-/ person barn under 6 år är gratis mellan 6 och 15 halva priset Fläskfile är en bra kötträtt att leverera för den håller sej mör o fin Som köttbuffè kan jag föreslå Marinerad Fläskytterfile, Rostbiff o Kalkonbröst med Potatisgratäng eller Potatissallad Pris 105:- / Pers."
  • Martinaa

    Suck... Behöver inte oroa mig om lånelöfte, kontantinsats och banklån längre. Ringde mäklaren idag för att boka tid för husvisningen och då meddelar hon att den är inställd! Säljarna hade fått ett bud nu redan innan som de tackat ja till... Så orättvist! :(

    Ang "barns funderingar" till festhäftet tycker jag att de är ganska uttjatade om jag får säga vad jag tycker. Har förekommit i vartenda festhäfte jag tittat i tror jag. Men har man inte läst dem innan så är de ju rätt charmiga! Och smaken är ju som tur är som baken...

  • Tattoo82

    Nej va tråkigt Martina!! Så var det förr oss också innan vi bestämde oss för att bygga. Var säker på att jag ville ha huset så helt plötsligt var det borta från hemnet...

    I vår bostadsrätt amorterade vi inte heller efter att topplånet var betalt. Vi slipper topplån även på nya huset så det är skönt! Huset kom i måndags så nu har jag mest planerat inredning hela veckan.

  • shamrock

    Nytt hus? Jag har tyvärr inte hängt med så mycket sista tiden. Iså fall förstår jag att det är mycket att fundera på. Kul men samtidigt väldigt jobbigt. Snåla inte på småsaker, det kommer ni att ångra.

    Vi köpte nytt radhus för tre år sedan. Helt fantastiskt att följa processen från åker till bostadsområde. Valen var många och tuffa men det blev riktigt bra till slut även om vi nui efterhand hade gjort lite annorlunda med bl a kakel och spottar i taket.


    Tattoo82 skrev 2009-11-06 22:29:38 följande:
    Nej va tråkigt Martina!! Så var det förr oss också innan vi bestämde oss för att bygga. Var säker på att jag ville ha huset så helt plötsligt var det borta från hemnet...I vår bostadsrätt amorterade vi inte heller efter att topplånet var betalt. Vi slipper topplån även på nya huset så det är skönt! Huset kom i måndags så nu har jag mest planerat inredning hela veckan.
  • Martinaa

    Jaha... Att välja att inte amortera när topplånet var borta hade jag inte en aning om att det var ett alternativ! Tänk vad man kan lära sig på BT's forum, haha!

  • johi77

    Tips till er som ska ha brudnäbbar i strl 86-122. Lindex har en helt bedårande klänning i creme med silverbroderier för 299 kr!

    www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspx

    Jag som redan köpt en betydligt dyrare klänning till min dotter från Lilly tvekar, båda hänger här hemma och jag kan inte bestämma mig!

  • EmMagnus

    Martinaa: Vad tråkigt med huset...! Jag håller tummarna för att det snart kommer ett nytt drömhus.

  • snuttfia

    Bluebride: Hehehe, jag har inte sett de citaten från barn innan. Har iof inte varit på många bröllop så kanske därför. Kanske jag lånar några till hemsidan om det är ok, festprogrammet gör toastmadamen och jag vill inte lägga mig i det. Jag är kontrollfreak så om jag väl börjar så slutar jag nog aldrig och då blir det nog inte så bra

    Johi: Det var en underbart söt klänning :) Men jag vet ju inte hur stor dottern är i maj, hon vaxer så det knakar just nu... Iof så har den ju inga ärmar så storleken kanske inte är så noga egentligen... *funderar* Hade tänkt beställa från kina när jag ändå beställer klänningen men nu får jag fundera lite igen... Runt jul och nyår finns det ju många vackra klänningar i affärerna.

  • johi77

    Snuttfia - jag tror inte det är så svårt att köpa klänningen nu även om dom växer. Eftersom den är ärmlös plus att längden kan ju vara lite olika så spelar det ju ingen roll. Jag tycker Lindex är ganska små i storlek, jag köpte en i 116 även om hon nu har 104-110 i kläder. Det lutar åt att jag lämnar tillbaka den dyra, kom på det att barnen kommer synas och ha på sig sina kläder i en timma och då är ju 299 ett kanonpris. Efter det får det väl bli en kalasklänning/lekklänning.

  • May2010

    söker tips!
    vi vill inte ha vals, eller tal vid middagen.
    så jag har skrivit på insidan av placeringskorten - som är våra små festprogram - ett "tack till toastmaster som spar alla tal till festen".
    har ni förslag på alternativ till brudvals? brudkaraoke? vet inte... sambon vill inte dansa inför folk.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3