• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Nyårsdagen2011

    jag vill ju gärna byta den till en större helt i så fall. vill inte att den är utknackad redan från början liksom. det är det jag undrar om de går med på - att byta den. och om man kan slipa kanterna inuti så den blir mjukare? hm. stenarna sitter 15 st på rad så utknackning känns inte så bra.

    nu har sambon och jag förövrigt lyckats med en gästlista där vi har ca 30 var! så det känns bättre. han tycker att vi ska skicka ut inbjudningarna i december - så då gör vi det, där är så skönt när han har en åsikt om bröllopsplaneringen :) - och jag funderar då på om man ska lägga julkortet i samma kuvert? eller om vi ska skicka sista dagen i december så det blir det första de får i det nya året? men då orkar jag inte skicka julkort också så då får de inga såna. vad tycker ni? båda sätten har fördelar...

    det är rätt trevligt när jag tänker på det att önska folk god jul. det blir lite mindre egoism över allt som ett bröllop ju lätt kan kännas som tycker jag.


    majsan801 skrev 2009-11-01 09:32:07 följande:
    Visst är det små mysigt att gå och prova den ibland och längta och drömma. Min är super skön så jag är så nöjd så. Tycker absolut du ska gå och få den utknackad det som blir är ju att guldet blir tunnare. Sen kan det nog bero på hur stenar och sånt sitter om de bara kan göra en enkel utknackning. Men jag kan ingenting om sånt eg så och fråga.
  • snuttfia

    Jag har många fler spå min sida än vad han har på sin... Hans sida blir 7 plus barn och på min sida har jag tänkt bjuda 27 tror jag plus barn... Han vill inte bjuda mer än en kompis och har ingen stor släkt. Han är nöjd och jag är nöjd, vi bryr oss inte om hur många vi är från varje sida så länge båda känner att de fått bjuda de som betyder nåt...

    Festprogram ska toastmadamen fixa, blir spännande att se vad hon hittar på. Tycker att det är trevligt att läsa och spara sen men jag sparat på allt möjligt konstigt ;)

    Hemma från Kiel nu, har haft en toppenhelg men känner mig lite sliten, hehe. Jag hittade en bröllopsaffär som skulle vara lätt att hitta till men vi letade och letade och hittade den aldrig. Sambon frågade när jag kom hem varför jag inte använde gpsen i mobilen men det tänkte jag då aldrig ens på. Nåja, det gjorde inte så mycket, vi hade skoj ändå. Bröllopsaffärer finns det ju hemma också :) Tid är det sämre med, snart väljer jag en klänning jag gillar och beställer från Kina och hoppas på det bästa. Är som inte så sugen att gå och prova egentligen...

  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-10-31 22:31:00 följande:
    Ang bröllopsbingo, det jag tycker är jobbigast är att man lär ju skriva ut 50st olika brickor. Så det blir skriva ut en ändra skriva ut en till ändra en annan ruta osv. Eller tänker jag fel. Nått enklare sätt?
    Nä varför det?? Om ni kollar på händelserna så är det ju inte så troligt att alla kryssar i allt samtidigt. "Du håller tal" kommer bara ett fåtal kunna kryssa för, likaså "Du medverkar i en lek". Om någon gäspar kommer inte alla se och så vidare. Och sen är det ju inte så blodigt allvar att det gör så himla mycket om två personer skulle få bingo samtidigt... Jag kommer ha samma bingo i allas festhäften! :)
  • Martinaa

    Nyårsdagen2011:
    Jag ser att du avslutat ditt användarkonto, och antar att du återkommer med ett nytt nick? Vad heter du? Vill lägga till dig på datumlistan ju!

  • majsan801

    Ok så kan man ju göra men jag skriver nog ut iaf 5 olika alternativ för att minimera risken för att flera får samtidigt.


    Martinaa skrev 2009-11-01 19:58:43 följande:
    Nä varför det?? Om ni kollar på händelserna så är det ju inte så troligt att alla kryssar i allt samtidigt. "Du håller tal" kommer bara ett fåtal kunna kryssa för, likaså "Du medverkar i en lek". Om någon gäspar kommer inte alla se och så vidare. Och sen är det ju inte så blodigt allvar att det gör så himla mycket om två personer skulle få bingo samtidigt... Jag kommer ha samma bingo i allas festhäften! :)
  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-11-01 20:12:36 följande:
    Ok så kan man ju göra men jag skriver nog ut iaf 5 olika alternativ för att minimera risken för att flera får samtidigt.
    Så kan man ju också göra! :) Kanske jag också gör när jag tänker efter, hehe.
  • johi77

    Ni är så aktiva här inne, hänger inte med. Ser att det diskuterats festprogram, här ska vi nog knåpa ihop något men det har vi inte börjat med.

    Jag är numera stolt ägare till min drömklänning! Fick med mig mina föräldrar för ett godkännande så nu hänger min absoluta drömklänning från Agnes i säkert förvar hos svärisarna. Vill ju inte riskera att m2b kan snoka! Lyckades förhandla mig till superfina satinskor från Nixa alldeles gratis! Så till er som ännu inte hittat er klänning, det kan gå på ett kick och när man väl får på sig den rätta så liksom känner man det!

    Nu ska jag försöka börja min jakt efter en liten bolero i cremefärgad taft, inte det lättaste. Någon med tips?

  • CiaLovesAndreas

    johi,
    Vad härligt att du hittat din klänning!

    Jag tror jag väntar till december med att beställa min klänning, om det nu blir den klänningen. Vem vet, det kanske blir en mamma-klänning

  • johi77
    CiaLovesAndreas skrev 2009-11-01 22:41:07 följande:
    johi,Vad härligt att du hittat din klänning!Jag tror jag väntar till december med att beställa min klänning, om det nu blir den klänningen. Vem vet, det kanske blir en mamma-klänning
    Gör du så! Låter ljuvligt med bebis, har du testat ännu?
  • CiaLovesAndreas

    johi,
    Jag testade neg i torsdags, men ännu ingen mens i sikte. Så har den inte kommit till helgen så blir det ett nytt test.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3