• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • patrikoannika

    Vi har inget nytt hus... veeerkligen inte. Vårt hus är byggt 1917! Är det någon som slår det.? hi hi..

    Meeeen i ett sådant gammalt hus får man betala desto mer till renovering! Det ska gudarna veta... vårt hus är ungefär lika dyrt/billigt som ett nytt, men vi gillde (älskade) detta hur redan första gången vi steg innanför dörren på visningen. Detta hus SKA bli vårt tänkte vi. Och så blev det! Har bott här i nästan exakt ett år nu. Och renoverat och fixat lite, men de som bodde här innan oss hade bara bott här i 4 år och nästan totalrenoverat hela huset, så några större renoveringar har inte behövts. Som tur är, för vi är verkligen inte särkskilt händiga. Gammla hus är såååå charmiga! Den charmen finner man inte i nya hus, så är det bara. Men så klart finns det fördelar med nytt som inte finns med gammalt.

    Skön lördagskväll!

  • CiaLovesAndreas

    johi,
    Jättefin klänning!
    Troligtvis kommer min mor sy dotterns klänning.

    Testade imorse och det blev minus. Så nu är fokuseringen tillbaka på bröllopet...så skönt!

    Åhhh, ni får inte prata så mycket om hus. Blir ju supersugen!!

  • shamrock

    Du har helt rätt klänningen var jättefin. Hade tänkt mig något i rosa eller brunt men ...


    johi77 skrev 2009-11-07 11:09:22 följande:
    Tips till er som ska ha brudnäbbar i strl 86-122. Lindex har en helt bedårande klänning i creme med silverbroderier för 299 kr!www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspxJag som redan köpt en betydligt dyrare klänning till min dotter från Lilly tvekar, båda hänger här hemma och jag kan inte bestämma mig!
  • majsan801

    Usch började med inbjudningskorten och skulle "montera" ihop dem och det blir inte bra. Skulle ju naturligtvis om jag var smart bara köpt ett prov papper först men jag köpte ju allt på en gång. Var så övertygad om att det skulle bli snyggt. Hmm måste lösa det får bli nått enkelt. Vad surt det är när det inte blir som man tänkt sig.

  • johi77

    patrikoannika - japp, vi slår er! Vårt hus är från början från 1898 men tillbyggt och renoverat många gånger. Vi köpte det för 10 år sen av m2b:s farmor och nu kan man nog inte tro att det är samma hus. Nöjda är vi!

    Klänningsvelandet fortsätter....billig eller dyr klänning till lilla näbben? *hmmm*

    Har fått med mig massa bröllopstidningar av en kompis så idag blir det slapp söndag.

  • johi77

    Cia - trist med minus men fokusera du på bröllopet nu så ska du se att rätt som det är så flyttar det in en liten groda i din mage

  • CiaLovesAndreas

    johi,
    Jag tycker det inte är så trist då vi inte alls planerat för ett ev. syskon. Känner mig bara lättad.
    Nu är det som sagt full fokus på bröllopet. Känns dock som att det står lite still just nu. Blir mer sen nästa år
    Men längtar otroligt mycket!

  • Martinaa
    johi77 skrev 2009-11-07 11:09:22 följande:
    Tips till er som ska ha brudnäbbar i strl 86-122. Lindex har en helt bedårande klänning i creme med silverbroderier för 299 kr!www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspxJag som redan köpt en betydligt dyrare klänning till min dotter från Lilly tvekar, båda hänger här hemma och jag kan inte bestämma mig!
    Det var du som tipsade om den här klänningen i en annan tråd va!? Jag blev jätteförtjust i den så när jag var i Göteborg på shoppingrunda igår så passade jag på att köpa den! Tog strl 116 till en blivande sex-åring (efter hennes mammas rekommendation då), men sa till i kassan att det var en julklapp *nödlögn* så jag fick förlängt öppet köp. Ska hem till familjen om två veckor så då kan vi prova den på henne. Och be till gudarna att fröken själv tycker om klänningen, för hon har bestämda åsikter den damen, haha.
    Den klänningen blir för övrigt perfekt för oss då vi har silver i vårt färgtema så kunde inte hittat en bättre klänning! Tack igen för tipset Johi!!

    Var även på In-Ex igår och köpte de sista sakerna till mina inbjudningskort så nu kan jag nog sätta mig med dem igen. Nu när alla mina husplaner gick i stöpet så kan jag nog fokusera fullt på bröllopet igen! Hittade även en del skoj julpyssel där som jag bara var tvungen att köpa! :P Så nästa helg ska jag och värdinnan (som var min shoppingkamrat igår) pyssla ihop egna julkort!
  • Bluebride

    jag tror min näbbklänning vara för stor, hon drar 62-68 i kläder och jag har köpt en klänning för 12-18 månader. Hon blir 1 år nästa månad, men hon är ju som sagt född för tidigt. Vilken storlek har en ettåring normalt?

Svar på tråden MAJ 2010 del 3