Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Bluebride:
    Åh det var ju supersnällt av honom!!

    Fröken: Kirrat nu!

    Jag har börjat skära till mina inbjudningskort och vika dem. Har ju fått lite beslutsångest hur jag ska göra, men jag får väl snällt vänta tills jag fått hem min stämpel så jag kan testa hur det blir. Har fått massa nya idéer och hade ju varit bra om man kunde testat alla och göra ett ex av varje idé, men vet inte hur mycket tapet och papper jag har att "slösa" med... Jaja, blir nog bra till slut!

  • Martinaa
    pingst2010 skrev 2009-09-04 10:19:42 följande:
    Du kan lägga till mig oxå , 22 Maj KV
    Fixat nu!
  • Martinaa

    EmMagnus:
    Gött att ha sånt fixat!

    Jag kommer också från Småland och jag har nog varken hört talas om eller varit på ett bröllop där man skjuter salut för brudparet. Men visst tycker jag ni ska göra det om det betyder så för din far, om ni själva vill förståss. Tror man pratar med polisen för tillstånd, men jag kan vara ute och cykla...?

  • Martinaa
    CiaLovesAndreas skrev 2009-09-05 21:47:13 följande:
    Ibland är det som att jag glömmer bort att vi ska gifta oss nästa år. Är det bara jag som måste påminna mig själv om att jag verkligen ska gifta mig??
    Nja... Känns som om bröllop ockuperar mina tankar typ... 85% av min vakna tid , däremot får jag ibland intala mig själv att det är på riktigt! Känns stundtals som om det bara är nåt jag själv fantiserat ihop utan min sambos vetskap. Tror att bröllopet är lite för långt borta än också för att det ska kännas verkligt. Ser såååå fram emot tills inbjudningarna är skickade och jag slipper gå och bita mig i tungan hela tiden för att inte försäga mig och slippa hålla tyst för mina vänner om, som sagt, nästan det enda jag tänker på! :P

    Johi: Fixat!
  • Martinaa

    Jag skulle också vilja ha en bröllopsvals eller -dans, men vet inte om jag får med sambon på det. Nu hade våra vänner som gifte sig i somras, en vals och det kan nog underlätta i övertalandet. Jag menar, kunde HAN dansa så kan väl min karl det!

  • Martinaa

    l8ol och Älskad2010:
    Fixat!

    Välkommen hit Älskad2010, tror inte jag sett dig här förut va?

  • Martinaa
    pingst2010 skrev 2009-09-06 18:42:54 följande:
    Det står fel datum på mig/oss, ska vara 22 Maj. Vi gifter oss pingstafton för att min blivande fyller år den dagen , han ville ha en dag som va lätt att komma ihåg. Vi såg först efteråt att det var pingstafton men så får det bli.
    Oj förlåt, fick för mig att det var pingst den 29'e! Fixat nu.
  • Martinaa
    jaao skrev 2009-09-06 20:54:22 följande:
    Hoppsan, det andra försvann!Vi har datum 27:e för att vara omständiga ;-p
    Men va du ska vara märkvärdig då!!



    Du är upplagd nu!
  • Martinaa

    Välkommen hit Vanadin! Hoppas du får lika stor nytta av tråden som jag har!

  • Martinaa

    500 kr låter väldigt billigt? Gäller det bara några ansiktsbilder eller hur lång tid får ni på er? Fotografen jag pratade med tar nästan 5000 för en timmes fotografering. Då får man med några bilder i album också. Vet inte om det är normalpris eller dyrt...?

    Välkommen hit Megi! :) Meddela när ni bestämt datum så lägger jag till er på datumlistan!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3