Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    Hmm... kikade lite på båda och jämförde nu och jag tycker nog bättre om tiaror.se's ändå. Alltså inte den billiga på Tradera, som jag tror att jag stryker helt. Så det är fritt fram för er att buda om ni vill, hehe

    Däremot hittade jag denna istället www.tradera.com/TIARA-Diadem-Brollop-KOBOLT-BLA-Rhinestones-BLUE-MIDNIGHT-auktion_97401673 som ju har lite blått i sig, vilket är en av våra temafärger. Men vet inte om det blir "för mycket" eftersom jag kommer ha blått i buketten. Kanske känns som om "o nu måste vi matcha i blått här" så det liksom blir för mycket... :P

    Just nu lutar det åt tiaror.se/tiaror.htm -tiaran (nr 263) samt detta halsband som Fröken Strössel tipsade om för länge sen. Tycker det är helt underbart vackert! :) www.jo-line.se/product_info.php&products_id=141

  • Martinaa
    Tattoo82 skrev 2009-09-08 15:14:16 följande:
    Den med blått i var ju nästan finast! Kan man matcha för mycket?!
    Haha... I tråden "löjligaste och onödigaste på ett bröllop" har jag läst om färgmatchade sockerbitar. DET är att matcha för mycket iaf!
  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-08 16:44:33 följande:
    nog att jag är galen, men färga sockerbitar tänker jag inte göra. Räcker med att jag ska skriva inbjudningskort och program för hand.
    Det där jag jag SJUKT IMPAD av vill jag lova! För hand... jösses!

    Men pysselintresserad har jag ju blivit till tusen så egna inbjudningskort och festprogram och små egenknåpade placeringskort blir ju självklart! :) Sitter hemma själv många kvällar när sambon jobbar sent så då har jag tiden till det! Bah, kan knappt vänta tills min stämpel ska komma. Vill ju börja embossa nuuuu!
  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-08 18:10:41 följande:
    Embossa tycker jag är svårt.
    Bah, säg inte så...! :-S
  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-08 20:23:06 följande:
    blir kort på det sen va?
    Så, nu funkar BT igen. Fick inte skriva här innan...

    Jo, bilder blir det, men det kan bli så att det dröjer ända till efter nyår då inbjudningarna gått ut då jag inte behöver vara så hemlig om mig själv längre. Kanske jag kan visa nån bild här i maj-tråden möjligtvis! :)

    EmMagnus: Jag ser också fram emot att se resultatet, haha. Men ingen stämpel i brevlådan idag och nu kommer jag ju jobba hela dagarna till helgen, så får väl sätta mig då om jag fått nåt paket tills dess.

    Dags o nanna!
    Gonatt!
  • Martinaa

    Cia:
    Vilket lutar det åt då?

    Jag har mest gått och grubblat över om det blir så att kyrkan avsäger sig vigselrätten. Då blir det att kasta sig över telefonen och ringa stadshuset (eller vilka det nu är) och boka en tid samma lördag bums. Vill ju liksom att vår dag vi planerat nu ska vara vigseldagen också, så man inte får ta en vecka tidigare och ha festen efteråt... Vill jag ju inte. Kanske man ska boka borglig vigsel just in case...??
    Usch, vill ju inte alls att det ska bli så, men försöker ställa in mig på det lite nu för att jag inte ska bli så besviken om det skulle bli så... I så fall skulle jag vilja ta det direkt efter frisören, så vi vigs först, fotas sen och tar kyrkan sen. Då kommer vi ju faktiskt vara gifta på fotona...

    Men men... jag som spinner iväg som vanligt! Sovatajm! Natti

  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-10 13:37:39 följande:
    tror inte kyrkan avsäger sig rätten. Då får faktiskt kyrkan hjälpa till med vigselförättare som har bokat kyrka redan
    Avsäger de vigselrätten så får man allt boka borglig vigsel själv, då har som sagt inte kyrkan nåt med det att göra längre, mer än att de kan ha en välsignelseceremoni över äktenskapet som man kan likna en vigsel ganska mycket.

    Suck... pratade just med mamma på telefon. Självklart är mina föräldrar glada för vår skull att vi ska gifta oss, men pappa är snålheten själv och när vi berättade vilket ställe vi valt och att de tar en hyra på 10 000:- för kapellet blev det diskussioner som slutade i tårar för min del. Visst är det mycket pengar men det är vårt beslut och våra pengar. Klart vi räknar med lite ekonomiskt stöd från våra föräldrar, men annars har vi ju tänkt spara ihop allting själva.
    Ikväll, i telefonen, var ämnet uppe igen. De tyckte gott vi kunde leta efter något annat ställe, trots mina argument att vi vill vara där och det redan är bestämt osv.
    Nu sitter jag här och känner mig så trött på allt tjafs att jag sitter och googlar efter andra kyrkor och festlokaler. Jag vill ju inte bli osams med mina föräldrar på grund av det här, samtidigt som det, som sagt, är VÅRT beslut.
    Det finns en annan liten kyrka här i närheten som jag tror skulle vara fin också, och googlade upp ett festställe som såg fint ut, men i några månader nu har vi ju varit inställda på att vi ska vara på Torpa. Suck... känner mig bara deprimerad.

    Sorry för mitt privata svammel, men kände att jag behövde skriva av mig... =/ Får prata med sambon sen när han kommer hem.
Svar på tråden MAJ 2010 del 3