Inlägg från: EmMagnus |Visa alla inlägg
  • EmMagnus

    MAJ 2010 del 3

    Tack så jättemycket, jag känner mig om inte annat som en prinsessa.

    Hur hade du tänkt, vad är dina nya idéer?

  • EmMagnus

    Vad häftigt att det var likadant för fler (första klänningen som var perfekt). Mina kompisar blev inte alls förvånade, typiskt mig att hitta det perfekta på en gång, är nästan alltid så. Var bara mannen som jag var tvungen att leta lite efter

    Martinaa: Jag tror att det var nån annans idé om att ha rosetten på sidan, men det är helt klart snyggast. Du ska inte testa med ett smalare band också, jag kan tycka att det tar överhand lite med ett så brett. Bara en idé nu när kreativiteten sprutar här nere i Skåne
    Jag gillar verkligen stilen på era namn, riktigt snyggt.

    CiaLovesAndreas: Jag har "snott" idéen med dina stansade hjärtan och enkelheten i dina kort, det var när jag såg dem som jag insåg att tom jag skulle kunna klara av det. Jag gillar dina kort supermycket, precis nått sånt jag hade tänkt mig.

  • EmMagnus

    Fel av mig, det var Fröken Strössels idé jag snodde inte Cias. Sorry!
    Rörigt med alla namn, hehe

  • EmMagnus

    Är ensam hemma eftersom m2b är iväg och fiskar hela helgen, därför alla inlägg från min sida
    Jag funderar på att skicka inbjudningarna i cellofankuvert. Är det nån mer som har tänkt att göra så?
    Är det nån som har en bra sida som man kan beställa det ifrån?
    Hur gör ni med adressen dit det ska skickas, etiketter eller?

  • EmMagnus

    Martinaa: Jag stansar också faste med ett verktyg som man sätter stansen in, vet inte om det är samma som Strössel använder. Jag har gjort två prototyper nu på fm som jag är riktigt nöjd med, ska lägga upp foton så fort som möjligt.

  • EmMagnus

    Jösses vad det skrivs mycket här!!!
    Jag hinner ju inte med, har gjort sex inbjudningskort hittills och satt m2b på att stansa hjärtan, räknade ut att vi kommer behöva ungefär 300 stycken eller nått... en massa stansning blir det.
    Vi ska också ha cellofankuvert, testade igår för att se hur det blir och det blir superfräckt.
    Jag har funderat lite på hur man ska göra med etikett och just nu lutar det åt vanliga som man stoppar i skrivaren och sen skriver jag med nått snyggt typsnitt på dem. Tror att det kan funka.

  • EmMagnus
    Majlove skrev 2009-10-05 21:33:30 följande:
    Vad kul att han engagerar sig så. :) Vi har förvisso precis bestämt datum men jag hade gärna sett lite mer engagemang från sambon.. Går jag ut för hårt tro?? men kyrka och lokal måste bokan nu om vi vill få det vi önskar.. eller hur!???
    Jag tyckte att det var hur gått om tid som helst när vi började planera på allvar i början av augusti, men nu när man börjar få pejl på hur mycket man ska göra så är jag glad att vi satte igång så tidigt.
    Boka kyrka och festlokal så snart som möjligt och sen är det bara att leta inspiration på nätet till alla trycksaker, klänning, m2b:s kläder och allt annat som man ska tänka på.
  • EmMagnus

    Hur stor är er budget?
    Betalar ni själva/hjälpa av föräldrar eller betalar kanske era föräldrar hela bröllopet?
    Lite nyfiken på hur andra har det.

  • EmMagnus

    Vad är er budget?


    Bluebride skrev 2009-10-08 20:38:04 följande:
    Vi betalar själva, vet inte om föräldrarna skjuter in med ngt när de vet
  • EmMagnus
    Bluebride skrev 2009-10-08 21:12:25 följande:
    Så jävla arg. Gubben fixar in ved och tar ut barnvagnen, men tror ni han tar in den igen? NEJ, och nu spöregnar det ute och allt är blött, å så kommer hans kommentar att jag var där nere sist, det har väl f-n inte med saken att göra, jag trodde inte han var klar ens, så han ska f-n inte skylla på mig och tro att jag ska tänka på allt. Han kommer förstöra vagnen, detta är inte första gången han glömmer ställa in vagnen i källaren. Är så jävla arg, sorry för OT
    Typiskt karlar är väl min kommentar. Skönt att ha ett ställe att kräka av sig lite på.
Svar på tråden MAJ 2010 del 3