• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Martinaa

    Majlove: Hej hej och välkommen!
    Bäst är väl att börja med att fixa kyrka och festlokal så ni säkert få det datum ni vill ha. Det bokas upp fort och tidigt ofta... När man väl har det ordnat så kan man andas ut lite och sedan ta det i sin egna takt.
    Vissa beställer klänning ett år i förväg, andra väntar... Vissa börjar kika på inbjudningskort och andra trycksaker också och lurar på om de ska beställa färdiga eller göra egna... Det är ungefär där de flesta av oss i tråden är nu

  • CiaLovesAndreas
    Martinaa skrev 2009-10-05 15:21:09 följande:
    PatrikoAnnika: Nämen va skoj!! Det saknar jag just nu, nån att verkligen bolla idéer och prata och älta och diskutera med när det gäller planeringen. Det är väl därför jag skriver här stup i kvarten för ni är de enda jag verkligen kan prata om bröllop med...!MiaGöteborg: Varmt välkommen! Jag lägger till dig på listan också! :)
    Jag håller med dig.
    Visst kan jag prata med mannen, men bara till en viss del...sen suckar han bara
  • Majlove

    Ja kyrka och lokal ska bokas inom det snaraste. Vi bor i en liten liten by och tror (hoppas) att det inte ska vara några problem med kyrkan. Vi har även en lokal som vi funderar på men vet inte om de anordnar bröllopsmiddagar/fest.
    Sen är det väl inbjudningskort och färgtema som ska bestämmas.

    Vad har ni andra tänkt er för färger?

  • CiaLovesAndreas
    Majlove skrev 2009-10-05 15:32:07 följande:
    Ja kyrka och lokal ska bokas inom det snaraste. Vi bor i en liten liten by och tror (hoppas) att det inte ska vara några problem med kyrkan. Vi har även en lokal som vi funderar på men vet inte om de anordnar bröllopsmiddagar/fest. Sen är det väl inbjudningskort och färgtema som ska bestämmas. Vad har ni andra tänkt er för färger?
    Vi kommer ha vitt och vinrött.
  • Martinaa

    Eftersom jag redan känner att det är jag som styr och ställer (om nästan allt...) vad gäller bröllopet så fick faktiskt sambon vara med och påverka just färgtemat. Jag frågade honom vilken färg han gillar och fick svaret blått. Själv ville jag ha silver, så då blev det blått, silver och vitt!

  • Bluebride

    Både gubben och jag gillar blått så det var ju självklart val så la jag till vitt och lila

  • Majlove

    Jag är lite inne på ljusgrönt, vitt och ... ??? kan inte bestämma den tredje färgen, känner att jag nog vill ha en till eftersom de två andra är så ljusa... Ska oxå fråga sambon, han måste ju få säga sitt... :)

  • emmis78

    Fyller på majlistan då vi har också bestämt datum, vi kommer gifta oss den 22 maj i kyrka och har vitt och rosa som färgtema...

Svar på tråden MAJ 2010 del 3