• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • a n n a

    Jag och min blivande börjar tänka om och ändra våra bröllopsplaner nu när vi blivit husägare och insett att vi hellre lägger 30,000 (eller vilken summa som nu bröllopet skulle landat på) på renovering...MEN vi vill säga ja till varandra - så vi överväger att ha kvar vår bröllopstanke o gifta oss borgerligt för att om några år landa i en välsignelse och fest för familj och vänner :) Det känns rätt underbart att ha ngt underbart framför sig och inte allt nu, nu, nu :D

  • sköldis10

    Hej och godmorgon..

    Här är jag och vi ska också gifta oss, den 8 maj har vi bestämt.

    Men vi ska ha en fest för oss att vi fyller jämt och sen så när vännerna kommer så är det bröllop..

    Så detta kommer bli en överaskning, våra familjer vet nu om detta men inte våra vänner,

    Vet inte vad vi har gett oss in på men men..

    Båda känner att vi inte vill ha det för uppstylltat, så att vi gifter oss är "bara" en liten bonus..sen är det KALAS som gäller hela kvällen..

    Blir ju lite att tänka på då vi inte har några värdpar..men vi ska försöka fixa och göra kvällen så bra som möjligt..och det som är bra är ju att vännerna kommer för att dem ska på fest och inte bröllop..så dem har ju inte så mkt krav på att det ska bli perfekt.

    Så önska mig gärna lycka till inför denna dag..kan behövas...hhmm

  • Martinaa

    Sköldis10:
    Välkommen hit och LYCKA TILL! Vilken skoj idé! Ni kommer få en jätteskoj dag!!

    Läste i tidningen för ett tag sedan om ett par som bjudit in till 40-årsfest med fotbollstema, så alla gästerna var "utklädda" med fotbollskläder och sen så överraskade de med vigsel. De hade hållit tyst till och med för sina barn, som fick vara tärna och marshalk i kortbyxor och Elfsborgströja!

    a n n a:
    Har ni bestämt er för detta eller är det bara spekulationer? Jag förstår er verkligen om ni står och renoverar hus just nu, men känns det inte liiite jobbigt att överge bröllopsplanerna iaf...? Eller så överraskar ni alla precis som Sköldis, och bjuder på inflyttningsfest och berättar DÅ att ni just varit och gift er borgerligt...? Ni kan ju tom göra knytkalas av hela festen då!

    Idag ska jag ner och förhoppningsvis hitta ett snyggt embossingpulver så kan jag sitta och göra lite stämplar ikväll till korten. Vet inte hur länge jag får låna värmefönen nu, så gäller att passa på medan jag har den.

    Vad engagerade era män är då! Här är det jag som ringer runt och bokar, fixar och grejar, gör inköp, pysslar och planerar. När jag frågar honom om nåt så är det "jag vet inte" de flesta gångerna. Iaf när det gäller trycksakerna. Han överlåter det till mig helt enkelt, och helt ärligt så är jag nog rätt nöjd med det, även om en åsikt hade varit trevligt ibland.
    Nu låter det nästan som om han inte bryr sig över huvudtaget, och så är det ju inte. Men just pysselsakerna är min avdelning! När det kommer komma till maten och så så kommer jag överlåta allt det till honom. Jobbar han som kock så får han faktiskt ta på sig det!

  • Tattoo82

    martina - Jag är också ganska nöjd med att få ta hand om bröllopsplanerna! Men som du säger vore det ju kul med lite engagemang ibland.

    Vårat färgtema är svart, rött och vitt. Det blev inte så mycket att prata om då jag ville ha dessa färger och utan att säga det till min blivande så säger han exakt samma färger när jag frågar vilka han tycker!

  • a n n a
    Martinaa skrev 2009-10-06 11:17:00 följande:
    a n n a:Har ni bestämt er för detta eller är det bara spekulationer? Jag förstår er verkligen om ni står och renoverar hus just nu, men känns det inte liiite jobbigt att överge bröllopsplanerna iaf...?
    Det känns inte alls jobbigt att överge bröllopsplaneringen - tvärtom! Mitt enda mål med bröllopet var att få säga ja till den jag älskar mest. Allt annat är underordnat :)
  • CiaLovesAndreas

    Hur gör ni med häften till kyrkan och festen? Delar ni ut ett i kyrkan som de sen får hålla reda på resten av dagen eller gör ni två olika?

  • emmis78

    vi kommer att göra två olika häften, ett till kyrkan där vi tänkte trycka ett vikt A4 på bredden och sedan gör vi ett fest/meny-program där vi viker ett A4 på längden så att det blir långsmalt. Kommer ha samma typ av papper och layout på dessa som på inbjudningskorten... tips är att gå till ett lokalt tryckeri- vi fick offert som landade under halva priset än om man hade beställt via nätet. Tror det kommer landa på samma som att fixa själv och så blir det snyggare (iaf om jag hade gjort det själv:()

  • jaao

    Min sambo börjar känna sig stressad nu, han "känner oss" och oroar sig för att vi står där i maj och inte har fixat ett skit...och att vi shoppat upp bröllopsbudgeten på annat vi är verkligen inga planeringsmänniskor utan brukar bara göra saker spontant, det här blir en stooor utmaning för oss!

    För tillfället sitter jag och försöker hitta musik till cermonin, någon som har ett tips på någon bra kärlekslåt alá
    hårdrock? In och utmusik blir instrumentalt från rammstein och system of a down ifall det säger någon här inne något.

    I morgon ska vi förhoppningsvis hinna springa ned och titta på klänning till mig och ja... kanske får vi en susning om vad han ska ha på sig också

  • patrikoannika
    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-06 15:43:19 följande:
    Hur gör ni med häften till kyrkan och festen? Delar ni ut ett i kyrkan som de sen får hålla reda på resten av dagen eller gör ni två olika?
    Utan tvekan, två stycken. "Gör" man bara ett? Finns det folk som gör så? Aaaaaldrig hört talas om.

    Fast i och för sig, det vore ju rätt praktiskt!
  • CiaLovesAndreas
    patrikoannika skrev 2009-10-06 16:42:13 följande:
    Utan tvekan, två stycken. "Gör" man bara ett? Finns det folk som gör så? Aaaaaldrig hört talas om. Fast i och för sig, det vore ju rätt praktiskt!
    Det vet jag inte. Det är väl isf om man hoppar över att göra ett till kyrkan och skriva in den informationen i festhäftet. Vad vet jag, jag kan inte sånt här
Svar på tråden MAJ 2010 del 3