• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Bluebride

    frågan är om prästen godkänner ert val av musik om ni ska vara i kyrkan


    jaao skrev 2009-10-06 16:19:03 följande:
    Min sambo börjar känna sig stressad nu, han "känner oss" och oroar sig för att vi står där i maj och inte har fixat ett skit...och att vi shoppat upp bröllopsbudgeten på annat vi är verkligen inga planeringsmänniskor utan brukar bara göra saker spontant, det här blir en stooor utmaning för oss! För tillfället sitter jag och försöker hitta musik till cermonin, någon som har ett tips på någon bra kärlekslåt aláhårdrock? In och utmusik blir instrumentalt från rammstein och system of a down ifall det säger någon här inne något.I morgon ska vi förhoppningsvis hinna springa ned och titta på klänning till mig och ja... kanske får vi en susning om vad han ska ha på sig också
  • Majlove

    Nu har jag precis bokat kyrkan och det var inga problem den dagen vi hade tänkt oss. :) NU återstår lokalen, ska ringa imorgon tänkte jag och hoppas verkligen att de kan tänka sig att arrangera middagen. Det är bara ett litet gårdscafé eg så vi är lite tveksamma till hur de ställer sig. Men fråga måste man ju få lov. Där är så otroligt fint och det hade passat oss perfekt. :)

  • Martinaa

    Majlove: Vi håller tummarna att det blir som ni vill!

    Jag tänkte samma som PatrikoAnnika, har heller aldrig hört talas om att nån har det i samma. Måste säga att det måste vara väldigt opraktiskt, för finns det massa skoj att läsa och roliga bilder att titta på så gör ju folk det redan i kyrkan och det tar ju fokus från själva vigseln. I vigseln behöver gästerna bara ett kyrkprogram att kunna följa med i och ett psalmnummer att leta upp i boken alternativt texten till psalmerna som ska sjungas. Nä, allt det där skojiga i festprogrammet ska nog sparas till festen sen!

    Jaao: Oj, stressad är nog det sista min sambo känner sig, haha. Han tycker det är långt kvar.. och det gör nog jag med!
    Hoppas du hittar nån fin klänning iaf!

    a n n a : Ja, du har ju helt rätt naturligtvis! Mycket runt omkring för att två människor som älskar varandra ska få det juridiskt, som EGENTLIGEN inte behövs. Bara det att många tjejer går och drömmer om ett stort sagobröllop och bla bla, men då är det ju toppen att ni känner som ni gör!

    Nu har jag precis kommit hem från en lång "shoppingrunda" som jag nästan kom tomhänt hem från. Köpte lite smågrejer i scrapbookbutiken så nu ska jag sätta igång och stämpla! Annars provade jag bara lite underkläder som jag kan ha under klänningen. Ska ni ha vanlig BH eller torsolette?

    (Sorry, långt inlägg från mig igen...)

  • Bluebride

    jag funderade på att ha programmen tillsammans, men nu tror jag inte det längre, känns inte bra.

    Har jätteproblem att fixa mina inbjudningskort, framsidan är en blank sida, vet inte hur jag ska göra, får göra något prov och se...

    Var i stan hela dagen, men köpte ingenting. Får se om jag hittar något på marknaden på lördag.

  • patrikoannika

    Ang underkläder så får det bli två uppsättningar för mig. En att ha under bröllopsklänningen (en kanske mer praktisk) och sedan en att ha på natten! Oooohhh...la la... hi hi...

    Jag har lovat min blivande man en "kreation" han sent kommer glömma! Hi hi...

  • Martinaa
    patrikoannika skrev 2009-10-06 18:36:00 följande:
    Ang underkläder så får det bli två uppsättningar för mig. En att ha under bröllopsklänningen (en kanske mer praktisk) och sedan en att ha på natten! Oooohhh...la la... hi hi... Jag har lovat min blivande man en "kreation" han sent kommer glömma! Hi hi...
    Hehe! Men ska du springa och byta om när ni kommer till hotellet/hem igen och sen ta på klänningen igen då?
  • a n n a
    Martinaa skrev 2009-10-06 17:52:11 följande:
    har heller aldrig hört talas om att nån har det i samma. Måste säga att det måste vara väldigt opraktiskt,
    [/citat]

    Jag var så "Opraktiskt" ;) vid min förra vigsel. Vi hade ett papper vikt på ett speciellt sätt så att "ytterbladet" var själva vigselakten och när man vek upp hela så fanns där meny, gästlista och lite allmäninfo - hur finurligt som helst :D

    [citat]
    a n n a : Ja, du har ju helt rätt naturligtvis! Mycket runt omkring för att två människor som älskar varandra ska få det juridiskt, som EGENTLIGEN inte behövs. Bara det att många tjejer går och drömmer om ett stort sagobröllop och bla bla, men då är det ju toppen att ni känner som ni gör!
    Prinsessdröm har aldrig legat för mig och jag kan faktiskt seriöst skrämmas över den hysteri som syns i bröllopsplaneringstider. "Störst av allt är kärleken" avslutas ett av bibelcitaten som finns som förslag i vigselgudstjänsten, detta önskar jag fanns med i blivande brudpars planering.
  • a n n a

    ojdå, mitt citat hamnade mitt i citatet - jag hoppas att jag ni ser min kommentar om programmen oxå :D

  • Martinaa

    Jepp, såg lite text där som jag inte mindes att jag skrev!

    Suck, nu när jag väl kommit igång och kan stämpla inser jag att PAPPRET jag valt är helt värdelöst, då minsta lilla fingeravtryck fastnar väldigt väl på pappret och likaså gör då pulvret. Försöker pensla bort så mycket som möjligt, men det är bara att konstatera att det inte alls blir snyggt. Det är pulver som fastnar i pappret runt om bokstäverna hur jag än gör, vilket inte alls ger nåt snyggt resultat

    Och med ens känner jag mig som just en sån där skrämmande galen brud som a n n a skrev om, haha!

  • Hillena

    Funkar det med lite mörkare lila på våren? Vill inte att det ska se för "höstigt" ut. får väl köpa hem lite rosa och lite lila och sedan prova mig fram...Tack för tipset ändå, ska kolla hur det blir/känns om man tar lite mörkare färger.


    Martinaa skrev 2009-10-05 21:08:57 följande:
    Hillena: Ta lite mörkare lila och rosa så tror jag det blir bra, så det inte blir babyrosa och ljuslila Sen kan ni självklart ha lite variationer på färgerna, tex blommorna kan ju vara rosa rosor eller så, men till trycksakerna kan det nog bli lite tuffare med mörkare rosa! :)
Svar på tråden MAJ 2010 del 3