• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Martinaa

    Megi:
    Nä, det är vår nästa sak på "to-do-listen". Vi ska gifta oss i Ramnakyrkan så vi får fixa präst och kantor själva. Är ledig några dagar nästa vecka så då får jag ringa och höra. Kan förstå att de inte har nåt färdigt schema för nästa år, men man måste väl ändå få boka in sig...lite preliminärt...i alla fall...?
    Vart ska ni ha festen sen?

  • Megi

    Martinaa: Vi har in te betämt oss en, har tittat på några ställen men allt är så litet, vi kommer bjuda 150 och då har vi inre röknat me våra familjer =) hihii!
    Vart ska ni ha eran, hur många kmr ni vara?

  • Martinaa

    Oj, vi kommer inte riktigt ha så många gäster! Om alla kommer som vi skrivit upp på vår lista blir vi 50 vuxna och 6 barn. Vi har bokat Yxhammargården i stan. Jättefint, men blir nog för litet för er.
    Vill ni ha ett ställe som lagar maten på plats, ska ni catera eller laga själv? :)

  • Megi

    Vi hade nog tänkt laga en hel del själva men även catering.Så vi vill gärna bara hyra en lokal. Har egentligen en lokal som är gratis, men jag är inte så förtjust i den. Fast det går ju o fixa den..
    Hur gör ni?
    Vart i Borås bor ni?


    Martinaa skrev 2009-10-07 23:47:56 följande:
    Oj, vi kommer inte riktigt ha så många gäster! Om alla kommer som vi skrivit upp på vår lista blir vi 50 vuxna och 6 barn. Vi har bokat Yxhammargården i stan. Jättefint, men blir nog för litet för er.Vill ni ha ett ställe som lagar maten på plats, ska ni catera eller laga själv? :)
  • Avalon75

    Känner att jag hamnat lite off med bröllopsplaneringen... Men det kanske är ganska så normalt att man har perioder då man knappt orkar tänka på det?
    Vi håller just nu på att dränera runt hela kåken, plus stensätter hela framsidan av tomten... Det tar all tid och energi.
    Jag försöker någon gång då och då tänka på bröllopet, men det är som om energin redan är slut. Den kommer säkert tillbaka så småningom.
    Dessutom har vi nästan alla stora grejor klara; kyrka, festlokal (som blev restaurang där ALLT ingår i priset), band, brudklänning (beställd, ej kommen än), tärna, marskalk, solist, design på trycksaker (dock har vi ej påbörjat tillverkningen)... Kanske därför också att man känner att det inte är någon panik direkt...?

  • majsan801

    Så glad idag har jag bokat präst. Jag ville ha utomhus vigsel men det tyckte han absolut inte så jag preliminär bokade kyrkan med. Så skulle vi prata mer om det på vigsel samtalet. Skönt att de stora sakerna börjar komma på plats. Måste nog börja på allvar med inbjudningarna. Festprogrammet är så gott som klar (innehåll och layout). Festlokal bokad. Ring köpt och klar. Klänning tänker jag inte beställa förrän januari då jag ska banta först. Massa kvar med iaf lite avbetat. Är det någon mer uppsala brud här inne?

  • Bluebride

    Någon som har bra tips vad man kan hitta på framsidan av inbjudningarna, min fantasi verkar ha tagit semester

  • Martinaa

    Avalon:
    Jag tror du kan ta det lugnt med gott samvete, det verkar som ni har det mesta under kontroll för tillfället, och än är det ju ingen idé att stressa! :)

  • EmMagnus

    Hur stor är er budget?
    Betalar ni själva/hjälpa av föräldrar eller betalar kanske era föräldrar hela bröllopet?
    Lite nyfiken på hur andra har det.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3