Inlägg från: Lina o Peter |Visa alla inlägg
  • Lina o Peter

    Bröllop 2010 del8

    Oj oj oj va fint. Fick en härlig känsla i magen, tack för den länken.

  • Lina o Peter

    Köpte du din sambos kläder via Ebay eller annat? Vad fick du betala, var de fina, bra sydda, passform osv? Förlåt mina tusen frågor, är så nyfiken då jag hittat kläder till min sambo, ett set, på Ebay. Vit skjorta, silverbrokad-väst och plastrong i valfri färg för ca 450 kr inkl. frakt. Detta ska han då ha till sin kostym.

  • Lina o Peter

    Aaah! Det var från Joey jag kände igen mamman! Tack, filurade under tiden jag tittade varför jag kände igen henne så väl, men kom aldrig på det. Jag är också Desperate-fan, skrattar lika gott varje gång jag tittar, eller gåter för den delen. Riktigt bra serie! Nu är det bara Greys som saknas. Har ingen koll på när den startar, får googla.

  • Lina o Peter

    Näe men va.... Har jag missat att Grays börjat?! Haha!! :-O

    Vilket yrhuvud man är, kanske lite för insnöad på bröllopssidor tydligen. Tack för att ni berättade det, jag trodde det började nästa onsdag eller nått. Då ska jag njuta av det ikväll! Yey!

  • Lina o Peter

    Helloj på er! Jag sitter och äter knäckebröd med kallrökt lax och avokado, såååå jäklarns gott! Mmmm.. ar varit på IKEA idag, men de hade såklart slut på gardinen FLYN LILL som jag ville ha i lila... Och den går inte längre att hitta på nätet heller... Mycket mystiskt, hoppas de inte tar bort den ur sortimentet bara. Blir tokbra bordslöpare samt ev. band runt stolarna, hoppas jag iaf.

    Jag har testat att göra egen chokladtryffel nu, eller jag håller på kan man väl säga. Fuskade dock och bredde ut smeten på bakplåtspapper i en form och ställde i kylen. Så nu ska det stelna ett tag till, sen ska de skäras i bitar och "rullas" (hur rullar man en fyrkant lixom? ) i kakao sen kommer de ätas upp. Ja inte alla på en gång då spklart, och inte utav bara mig.

    Hade amarula-likör i smeten då bailysen var slut, så det ska bli spännande att provsmaka sen. Går allt vägen kommer jag och kompisarna göra dessa innan bröllopet, fast en tredjedel av med kaffesmak, en med mint och en ev. bailys/amarula eller dylikt.

    Dessa ska sen delas upp så alla gäster får 3 st var, och ner i lila silkespapper i en 0,5 L färgburk av metall (min karl är målare) och ligga snyggt på bordet som "favors" å bröllopet. De ska även få med en burköppnare. Är sååå übernöjd med idén! Blir så jäkla personligt pga av sambons yrke och alla vet att jag andas och lever för mörk choklad. Sen hoppas vi på att det blir en sorts isbrytare då inte alla gäster känner varandra, och kanske inte alla får upp en färgburk i metall..? hehe. Läääängtar!

    Här hittade jag receptet:

    www.kokaihop.se/recept/tryffel-i-olika-smaker

    Oj vad långt detta blev, sorry.

  • Lina o Peter

    Oj va svårt.. Har du pratat med din m2b om det? Hjälper det om han försöker förklara för brorsan sin? Tråkigt när det ska bli sådär...

  • Lina o Peter

    Apropå grissinipinnar finns det jättegoda "ostpinnar" du annars kan göra. Ta färdig smördeg och kavla ut platorna lite, skär "remsor" på ca 2-3 cm, pensla med lite ägg och strö en sträng med västerbottensost längs med varje sträng. Rulla ihop och "twista" oststängerna, lägg på bakpappersklädd plåt och sätt in i ugnen på ca 175 grader tills de fått färg. TOKGOTT som tillbehör.

  • Lina o Peter

    Mja, du kan ha dem i rumstemperatur. Smördeg blir ju lite fasigt, men länge håler de väl inte då jag inte tror de kan kylas eller frysas så bra..

    Men dagen innan kan du göra dem, eller förbered dem dagen innan och grädda samma morgon om du har någon som hjälper dig. (Inte kul att stå med sånt själv då ju..) De går ju rätt fort att göra iaf.

  • Lina o Peter

    Jag skulle vilja få tag i ljust lila skor, känns som att man kommer kunna använda dem igen sen då, vita är ju lite svårare. Har kikat på Pernillas brudbutik och Matildas fest, men den lila som finns är så mörk.. Får väl bli vita ändå. Tyckte så mycket om att man kan bestämma klackhöjd osv själv! Suveränt!

  • Lina o Peter

    MUMS! KatjaB det låter supergott!

    Tack för tipsen om skoaffären, ska kika mer på det. Brandos har jag kollat tidigare, men var då inne på vita skor. Hade glömt bort den affären. Tack!

Svar på tråden Bröllop 2010 del8