• Clea

    Visa era "hemmagjorda" inbjudningskort!

    Jag är i desperat behov av lite inspiration, så snälla, visa/tipsa mig om era inbjudningskort i ert bildgalleri.
    /Clea

  • Svar på tråden Visa era "hemmagjorda" inbjudningskort!
  • RonnysNina

    Och i mitt med!
    Enkla med stillrena och vi fick väldigt mycket beröm för dem.

    Som kuvert hade vi vanliga vita och satte på en guldfärgad adresslapp.

  • shamrock

    Härligt med alla idérika människor. Nu är frågan hur komplicerat man själv ska göra det. Är inne på tapetkort men vet inte om jag kan få till det på ett bra sätt.

  • anno08

    ett tips är att använda 3d-kuddar, stämplar o band att knyta med.. det får det att se riktigt proffsigt ut!
    mina vänner trodde inte att vi gjort inbjudningskorten själva!=)

  • shamrock

    Nu har jag lånat hem några tapetkataloger. Det finns många tilltalande tapeter, undrar vad den blivande maken tycker.

  • Clea

    anno08: har du ngn bild på korten?

  • anno08

    nä det har jag egentligen inte men jag kan ju försöka beskriva dom..
    Vi delade ett vitt fint men hårt papper i a5 format på mitten så att det blev ett avlångt smalt dubbelvikt kort. (o sen har vi kört på det temat till vigselprogram o festprogram o tackkort o hela alltet)

    Vi stämplade ordet inbjudan (med grön färg) på samma vita papper o sen limmade vi det på grönt papper så att det fick en grön ram. Det i sin tur satte vi 3dkuddar på o så fäste vi alltihop på övre delen av det långsmala dubbelkortet..

    hänger du med?=)

    pricken över i blev det tunna fina gröna bandet vi snörde runt hela kortet o gjorde en rosett av.. för att det skulle bli fint satte vi det under den lilla rektangeln med stämpeln (på framsidan) o med dubbelhäftande genomskinlig tejp på baksidan. på så sätt satt det fast väldigt fint.

    inuti kortet hade vi limmat dit en text som välkomnade gästen till vårt bröllop o löst låg ett mindre lika propotionerligt avlångt papper med info samt en bild av herrgården på.

    Det var roligt att det inte stod våra namn på framsidan för gästerna har i efterhand berättat hur spännande det var att gissa vem som skulle gifta sig!=)

    lycka till, lovar att det känns kul att ha gjort inbjudningarna själva!

  • Linadesign

    Jag kan även tipsa om en sida där man kan köpa jättefina inbjudningskort som görs i Indien. Jag ska själv beställa tackkorten därifrån. Man kan beställa provkort. Då får man betala för dem, men om man sen beställer därifrån så drar de av den kostnaden. Jag har beställt några olika provkort och de är helt otroligt fina! Finns väldigt många olika utformningar och färger. T.ex. finns även sådana som man rullar ut vilket känns väldigt lyxigt. Bra priser dessutom!

    www.indianweddingcard.com/

    Här är några exempel på kort som jag tycker är fina:

    www.indianweddingcard.com/S865.html
    www.indianweddingcard.com/D-2872.html
    www.indianweddingcard.com/D-3575.html
    www.indianweddingcard.com/D-3626.html
    www.indianweddingcard.com/D-2031.html

  • Avalon75
    Linadesign skrev 2009-09-11 09:12:44 följande:
    Jag kan även tipsa om en sida där man kan köpa jättefina inbjudningskort som görs i Indien. Jag ska själv beställa tackkorten därifrån. Man kan beställa provkort. Då får man betala för dem, men om man sen beställer därifrån så drar de av den kostnaden. Jag har beställt några olika provkort och de är helt otroligt fina! Finns väldigt många olika utformningar och färger. T.ex. finns även sådana som man rullar ut vilket känns väldigt lyxigt. Bra priser dessutom!www.indianweddingcard.com/Här är några exempel på kort som jag tycker är fina:www.indianweddingcard.com/S865.htmlwww.indianweddingcard.com/D-2872.htmlwww.indianweddingcard.com/D-3575.htmlwww.indianweddingcard.com/D-3626.htmlwww.indianweddingcard.com/D-2031.html
    Herrej-vlar vad fina kort!
    Börjar fundera på att beställa därifrån istället. Dock blir det nog dyrt för oss, behöver bara cirka 35 kort, och man var visst tvungen att beställa 50...
    Hmmm, tåls att funderas på...
  • elsi

    jag var på resa i indian i oktober månad innan min man bjöd mig på en date,i dec. jag var frams tills dess helt ointresserade. på resan såg jag dessa kort och min kompis o jag tänkte köpa några.
    drygt en månade senare friade han. och gissa om jag önskade att jag hadeköpt kort!!!!!

Svar på tråden Visa era "hemmagjorda" inbjudningskort!