Tantvarning6
Jag håller tummarna för din pappa Cantaton. Det måste vara hemskt jobbigt för dig.
Blomman, vad duktiga ni har varit.
Jag håller tummarna för din pappa Cantaton. Det måste vara hemskt jobbigt för dig.
Blomman, vad duktiga ni har varit.
Sonja - där var det en till som var supersnygg!
Men välja, nej usch så svårt. Snygg miljö ni har fotat i!
Nej, jag menade dig så klart! (Och det vet du nog .)
Din make spanade jag inte in så noga, jag har ju en egen.
Om man har gott om tid kan man göra sån't här - fantastiskt!
De ser goda ut, men blir de inte kladdiga om man inte tempererar chokladen?
När man värmer omgång två som de ska doppas i så kan man ta av det hela från värmen innan allt har smält eller spara undan osmält (tempererad) choklad.
Blanda sedan i den och låt den smälta av den varma chokladen, då kan den bli tempererad om man har tur.
Men hjälp didis!
Vad är det för hemska tandsjukdomar?
Stal de er marsipan?
Vad fick de för straff?
Vad har hänt?
Didis! Hur gör man knäck i micron? Kräver att få veta!
Fjosok, riktigt mörk choklad är bra för hjärtat och själen, men försök att stressa mindre är du snäll!
Stressvarning!
Gå och lägga säg är bra...host, host.