• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Mirey

    Att jag har en föreläsning kl 18 och det tar ca 1h för mej att åka in. Tvekar om jag ska eler inte i detta väder!!!!

  • Chris24

    Vaknar av att det snöar ÄNNU MER!!! Och svinkallt är det ja!

    Nää, nu är jag trött på snö och vinter, soooommar!!!

  • aikidoaasa

    Idag stör jag mig på att jag vaknade på fel sida av sängen och att jag inte kan släppa tanken av att "Varför kan inte jag få vara egoistisk ibland utan ALLTID måste låta få sambon få som han vill eller att alltid behöva kompromissa..."

    Just nu är det mycket hormonerna som talar eftersom det är den tiden av månaden... men ändå!?

  • gumzan

    Jag stör mig på att det känns som att jag aldrig blir frisk utan att man bara åker på förkylning efter förkylning...

    Stör mig oxå på att det känns som att jag gör ALLT här hemma just nu *suck*

  • Mirey

    Snö snö snö snööö!! Kan d ta slut någongång?????!

  • Oktoberbrud2010

    Stör mig så på att jag alltid blir snorig när jag kommer in i värmen efter att ha varit utomhus.

    Stör mig på att jag ännu inte fått köra en enda övningslektion på barmark. Det räcker med snö nu...

    Så trött på mig själv också, för att jag är så dålig på att få tummen ur och göra allt det där jag tänker att jag borde göra...

    *Suck*

  • Höstbröllop 2011

    Idag stör jag mej på att min rygg aldrig vill bli bra.

    Och att det ser ut som ett h*e här hemma eftersom vi är mitt i en utflytt och vill bara härifrån.

    Och att väderf*nskapet inte vill ge med sej så man kan köra flyttlass - bara 2 veckor kvar och 2,5h enkel resa till nya bostaden... blä!!!

  • Chris24

    Idag stör jag mig inte LIKA mycket på vädret, det är soligt ute och det ser OK ut, har vågat mig på tights och klänning bara för det men fan ta det om det är iskallt ute då!

    Nej,vad säger jag, jag avskyr detta vädret i vilket fall som, hatar vintern och just nu stör jag mig på snön, aldrig slut och vintern!!

    Ps, visst var det en härlig tråd jag startade för alla som bara vill gnälla av sig? Ds.

  • Mirey

    Stör mej på att tärnorna bara kollar o kollar o tar aldrig nått beslut när d kommer till klänningar... stressar upp mej som faaaan för det! Det är mindre än 2 mån kvar...

  • kikel

    Idag stör jag mig på folk som inte har någon som helst arbetsmoral... Som ringer en timme innan dom ska jobba och säger att dom inte kommer. Desutom händer det minst en gång i veckan. Kommer alltid sent och när personen väl kommer är personen en latmask...

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."