• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Akutsyrra
    Akutsyrra skrev 2010-01-21 04:23:00 följande:
    Jag stör mig på min blivande svärmor och hennes relation till min blivandes före detta. Dom är såååå bra vänner, och har sååååå trevligt. Och? (detta ser man typ varje dag på facebook).Sedan stör jag mig på hunden som min sambo (alltså vi) har tagit hand om ett år, är så satans trött på det djuret! Jag vet att det är hemskt och inte hundens fel och blabla..men jag vill bara ha ut hunden ur huset nuuu. Inte i Juni som är meningen. Det är den mest ouppfostrade hunden jag varit med om, och han är helt snedvriden i huvudet.
    Det lät hemskt, men han är såå jobbig vissa tillfällen. Kissar inne trots att han får gå ut låånga promenader varje dag. *suck* och det är bara ETT exempel. Haha, var tvungen att förklara mina aggressioner lite :)
  • JustMeAndMyLove

    Vet ju inte vad det är för hund men vår hund som varit gatuhund hade samma problem. Vi gissade på att hunden är mer noga med att inte kissa utanför sitt territorium, den är helt enkelt rädd att stöta sig med andra hundar.

    Testa lägg pappret du torkat upp "olyckorna" med ute på en plats där det passar sig att rasta en hund, det kan räcka för att de slutar gå inne :)


    Akutsyrra skrev 2010-01-21 06:41:42 följande:
    Det lät hemskt, men han är såå jobbig vissa tillfällen. Kissar inne trots att han får gå ut låånga promenader varje dag. *suck* och det är bara ETT exempel. Haha, var tvungen att förklara mina aggressioner lite :)
  • Akutsyrra
    JustMeAndMyLove skrev 2010-01-21 15:33:48 följande:
    Vet ju inte vad det är för hund men vår hund som varit gatuhund hade samma problem. Vi gissade på att hunden är mer noga med att inte kissa utanför sitt territorium, den är helt enkelt rädd att stöta sig med andra hundar.Testa lägg pappret du torkat upp "olyckorna" med ute på en plats där det passar sig att rasta en hund, det kan räcka för att de slutar gå inne :)
    Tack :) ska testa det!

    Idag har jag inte hunnit störa mig på någonting, vaknade nyss. Haha, eller möjligtvis på att sov för länge, tänkte gått upp vid tolv (har jobbat inatt).
  • Heloise

    Jag stör mig på att min man barrikaderat sig på toaletten i minst en timme, jag vill duscha!!

  • soonAmrs

    Idag stör jag mig på min blivande svärmor för första gången.. eller ja.. IGÅR ...

    Det är så att jag och min m2b ska på dop och han har blivit tillfrågad att vara gudfar åt den lille.. Han är ingen kostym kille och istället för att hasta ut och köpa en kostym så lånade vi en av hans lillebror då de har samma storlek. Den sitter urbra och han ser fantastisk ut! Dessvärre klagar han över att han inte kan röra sig i den (han är van att gå omkring i blåbyxor och munkjacka) och det har han då även talat om för sin mor. Så...när jag var till svärmor igår och hälsade på så började hon gräva i garderoben efter svärfars gamla kostymer som han ärvt.. en mörkbå bred historia med dubbel knäppning, en ljusblå mockakavaj och nån till skum kostym... Alltså vad är det.. Kostymen som han redan lånat sitter JÄTTEBRA säger jag,den är INTE förliten.. Dessutom köpte jag nya skor till honom eftersom de enda snyggskona han hade var från hans student -99 och kommentaren jag fick var inte,-å va snygga, utan,-vad var det för fel på dom han redan har.. MAN MÅSTE KUNNA FÅ FÖRNYA SIG!

    *SUCK*

  • Samarin

    Kollade på morgonnyheterna och fick höra det mest hemska!!

    Jag blir så jääääääääääää-la förbannad på folk som våldtar stackars barn på Haiti som ligger ensamma och hjälplösa!!

    Hur f-n kan man bara göra så? Är det helt fel i huvudet på dem?
    Har de verkligen inget annat att tänka på just nu i dessa fasansfulla tider!

    Jag blir så förtvivlad och arg på sådana människor så jag vill köra upp en fet påle i r-en på dem!!!!

  • Samarin

    Förlåt för mina ordval... Men jag blir så arg! Det är inte klokt...

  • JustMeAndMyLove

    Stora problemet är ju att alla är ute från fängelserna och polisen har inget häckte eller fängelse att hålla fångar i.
    De har istället börjat skjuta grovt kriminella istället... personligen skulle jag själv gärna se en pedofil som utnyttjar ett sånt vidrigt tillfälle blir skjuten... men det är ju tragiskt.

    Nu har ju alla anarkister det paradis de väntat på! Pratade med en för nån månad sen som skyllde alla brott på att lagen finns. Man skulla ta och flyga han till Haiti utan mat och vatten.

    Förstår att du blir upprörd, själv sover jag dåligt och kan inte sluta tänka på att man borde göra nått. Men har man varke tid eller pengar att ge, vad kan man då göra?


    Samarin skrev 2010-01-24 10:50:00 följande:
    Kollade på morgonnyheterna och fick höra det mest hemska!!Jag blir så jääääääääääää-la förbannad på folk som våldtar stackars barn på Haiti som ligger ensamma och hjälplösa!!Hur f-n kan man bara göra så? Är det helt fel i huvudet på dem?Har de verkligen inget annat att tänka på just nu i dessa fasansfulla tider!Jag blir så förtvivlad och arg på sådana människor så jag vill köra upp en fet påle i r-en på dem!!!!
  • Malung86

    Är så arg för de ska införa trängselskatt i hela Göteborg.
    Det ska komma betalstationer på platser långt ifrån city, hallå!

    Plus att min sambo inte kan ha dubbdäck snart om han vill fortsätta jobba där han jobbar nu.
    Vi som tänkte skaffa hus på landet i framtiden!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."