• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • GrodanoJag2010

    Förstår dig helt. Har en svärmor som inte förstått att hennes minsta faktisk är 32år nu. SLÄPP TAGET!!!!! när till och med vår dotter säger: "farmor.. pappa är en stor pojke nu. Det är faktiskt MIN pappa" haha

    sun moon skrev 2010-02-10 23:47:50 följande:


    Jag stör mig på min svärmor.. Jag försöker verkligen inte att göra det men ibland så kan jag inte låta bli. Varje gång vi hälsar på och varje gång min sambo pratar med henne i telefon så gnäller hon över att hon är ensam och hur hemskt det är att min sambo flyttat från den staden där hon bor. De bodde nära varandra så hon kunde se om hans bil var hemma eller inte.. och nu sist så sa hon att hon inte tittar ut genom det fönstret längre för då blir hon ledsen för att han inte bor där längre. Liksom min sambo är 43 år och har väll rätt att ha ett eget liv utan att hon ska ge honom dåligt samvete? Varför kan hon inte bara vara glad för vår skull? Bara man pratar om lägenheten (som ska säljas) eller om bröllopet så blir hon ledsen över att hennes man inte lever och att min BM är ovän med sin bror.. precis som att allt är hemskt för henne.. hur jobbigt är det inte för min BM då? Allt och ovanpå detta hennes gnäll?Jag försöker ignorera men jag märker hur min BM blir irriterad och ledsen.
  • Panzerfaust
    Chris24 skrev 2010-02-11 11:05:44 följande:
    Nej men vänta lite, det var ingen diskrimering mot kvinnan, mannens sätt och hälsa var artigt och hålla handen mot hjärtat, det var hans sätt, inget mer. Det är precis som ovanför säger, sunt förnuft och inget fel ser jag i det heller faktiskt.
    Hans sätt att hälsa utifrån sin kultur innebär att han inte tar en kvinna i hand (vissa skakar inte hand med icke muslimska män heller). Den kulturella yttringen är faktiskt kränkande gentemot den som sträcker fram handen. Nu är det så att i Sverige skakar man hand när man hälsar på folk oavsett vad man har för personliga invändningar mot det.

    En person som vägrar skaka hand med kvinnor visar med all önskvärd tydlighet att kvinnan inte är värd att skaka hand med och är en yttring av den könsapartheid som är vanlig i fundamentalistisk Islam, det är knappast normen inom Islam att inte ta i hand.

    Att inte ta en utsträckt hand är en skymf mot den som man inte tar i hand sedan spelar det ingen roll om man utifrån egna märkligheter väljer att lägga handen på bröstet och säga hej eller om man hälsar genom att dansa fågeldansen.
  • Jojjo82

    Idag som alla andra dagar (känns det som) så stör jag mig på SJ! Det måste vara sveriges sämsta företag och jag tror aldrig att jag varit med om en enda smärtfri resa. I lördags satt vi fast i 3 timmar någonstans i Småland utan el, fungerande toaletter och information. Att man sedan också motvilligt kan bli placerad i tysta avdelningen fast man måste jobba och använda mobiltelefonen blir jag gaaaalen på! Att det i dagens kommunikationssamhälle finns personer som inte kan åka tåg om det inte är tyst runt omkring en förstår jag bara inte... Maten är kass, hemsidan värdelös, priserna hutlösa och man kommer alltid minst 20 minuter för sent. Jag hatar SJ!!

  • Malung86
    GrodanoJag2010 skrev 2010-02-11 13:01:07 följande:
    Förstår dig helt. Har en svärmor som inte förstått att hennes minsta faktisk är 32år nu. SLÄPP TAGET!!!!! när till och med vår dotter säger: "farmor.. pappa är en stor pojke nu. Det är faktiskt MIN pappa" hahasun moon skrev 2010-02-10 23:47:50 följande:
    Min svärmor är precis likadan.
    Kom igen han är 35, han har ett eget liv nu!
  • Helsingborg i Mars

    Idag stör jag mig på panzerfaust som måste skriva om politiska åsikter på Bröllopstorget, hallå? Trodde folk visste att det ska handla om kärlek, planering och tips inför bröllopet? Lägg ner med åsikter som ingen vill höra om.

    Annars stör jag mig på min svägerska som trots vårt barnfria bröllop inte berättat för mig men för min blivande samt alla i vår bekantskapskrets att hon minsann ska ta med sin son och inte klarar av att lämna ifrån honom...super trist, trodde bröllopet skulle handla om våra önskemål och inte alla andras...

  • Mirey

    Jag stör mej på att alla som fått inbjudningar av mamma klagar på ena sångaren vi ska ha o att de tycker synd om mej vilket får mej att bli ännu mer nervös o irriterad o ledsen. Tänker att de inte kommer att ha kul. Men om man kommer dit med den inställningen så är det klart att man inte kan roa sej heller... AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!

  • Oktoberbrud2010

    Idag stör jag mig på att vår församling har tagit ett beslut om att inte låna/hyra ut församlingssalen till brudpar utan enbart vid dop och begravning....

    Så nu måste jag leta lokal.... *suck*

  • Heloise

    Nu är det ju så att man inte behöver läsa om man inte är intresserad...
    Dessutom så kanske du ska ta en titt på vad det finns för olika ämnen representerad här på BTm långt ifrån alla handlar om bröllop.
    Helsingborg i Mars skrev 2010-02-11 19:21:20 följande:


    Idag stör jag mig på panzerfaust som måste skriva om politiska åsikter på Bröllopstorget, hallå? Trodde folk visste att det ska handla om kärlek, planering och tips inför bröllopet? Lägg ner med åsikter som ingen vill höra om.
  • sun moon

    malung86 och GrodanoJag2010 vad ska vi göra? Det bästa vore om våra BM satte ner foten ordentligt men min svärmor är så psykiskt instabil och börjar gråta för ingenting så det kommer inte att gå. Jag har fått henna att börja gråta en gång för att jag sa vad jag tycker. Då ang. hennes äldsta son.. inte om att han gnäller över att jag "tog" hennes yngsta

    Lite rädd för att hon ska gnälla på vår bröllopsdag istället för att vara glad för vår skull..

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."