• viktualia

    Det blev visst en 15:e tråd också

    .... så här precis i början av det nya året slår vi runt med en 15:e tråd minsann!

    Välkomna tillbaka alla trådpladdrare!

  • Svar på tråden Det blev visst en 15:e tråd också
  • anne på grönkulla

    Frälst?

    Alltså, för mig är HSB en självklar institution, päronen har bosparat till mig sen jag var liten och jag fortsätter med det. Maken hade också med sig ett sparande. Pengar har vi använt i en omgång till "nåt annat" (handpenning till vår nuvarande lägenhet, som för är i en HSB-förening) men köpoängen har vi hittills inte haft nytta av.

    Frågor?

  • MuffinsTönt

    Anne
    Typ, jag fick i alla en aha-upplevelse. Jag har ju hört om HSB men har alltid tyckt det var tråkigt att tänka på då. Oj, och nu är det "dåå". Men det är ju bättre nu än aldrig för jag lär vilja köpa lägenhet i framtiden och då är det bra med någoting, antingen poäng eller sparpengar.

    Nu ska jag jobba. Woho -not!

  • viktualia

    här går tvättmaskin och torktumlare varm.. fniss.. hur många handdukar (som underlag på skötbordet) kan man kissa ner på en dag?!?

  • MuffinsTönt

    Nice med shopping Anne. Igår var jag inne på elektronikaffär och där hade de rea på vissa saker. Bla en mini-pc. En sån har jag tittat på ibland och nu vill jag HAAA! Egentligen har jag inga skäl till att skaffa mig en sån. Och så är den säkert inte värt investering (10,1", 1 GB RAM, 160 Hårddisk för 2500) men mina shopping-begär har krypit fram nu och det är sååå frestande!!

Svar på tråden Det blev visst en 15:e tråd också