• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Åhhh... vad jag blir sugen på hus!!!!

  • Lapinette

    Ore - usch, vad avis jag blir! Vill så in i helsike komma igång med träningen igen.

  • Lapinette

    Hade ingen märkt tidigare att hon hade slidkatarr?!

  • Lapinette

    Sweet - har precis varit inne på din blogg och kikat på det vackra vädret. Ser underbart ut och vad sjukt med 30 graders värme!

    Hoppas jag är frisk tills vi åker! Vet det är drygt en månad dit men vad fasen ska jag fortsätta att vara förkyld varannan vecka eller varje gång jag suttit i ett flygplan är oddsen dåliga för NY.

  • Lapinette

    Skickar en bamsekram till pb!

    Jag fick en del sparande av min mamma när jag flyttade hemifrån. Betydligt bättre än 18 år som gräns för när man väl flyttar finns det mycket man kan spendera pengarna på som är behövligt och inte flytande .

    Tillbaks till soffan, stearinljusen, kudde, täcket och Greys!

  • Lapinette

    porchez - jag har alltid fått något att kissa i ... funderar på om jag någonsin har gjort det hemifrån ...?

    pb - vet eller kommer inte ihåg vad de har för resonemang på CvL. Vi gick på en ny IVF direkt efter den första. Kändes lite som om det var bättre att köra på eftersom åldern "tick-tack". Eskimåerna blir ju inte äldre. När den andra IVF'n inte funkade tog vi en från frysen. Mest för att slippa hela grejen en gång till och för att det passade bäst inför sommaren.

  • Lapinette

    pb - de har satt en gräns på 38 år eftersom det sedan går utför desto snabbare . Sen är det ju inte alltid det resonemanget stämmer men någonstan måste de nog sätta en gräns.

  • Lapinette

    Min beach 2010 går just nu ut på att jag har haft så ont i halsen att jag nästan enbart åt flytande igår och gick ned 1,5 kg (inte så svårt efter alla påskmiddagar hos svärmor). Längtar till jag kan få upp flåset igen och träna ordentligt. Hinner ju bara komma igång så blir jag sjuk igen. Mår dock bättre idag. Tror att febern är över för nu känner jag att jag orkar sitta uppe.

    Maken min sprang 1,2 mil på sin lunch i tisdags. Jag är imponerad. Från soffliggare till att han nu tränar mer än mig (kanske inte så svårt eftersom jag hela tidenär sjuk).

    kokisen - maken är också kund hos E*Trade och kommer att få ett helvete att deklarera i år .

  • Lapinette

    nenne - jag har ett trick. Jag tar på varmvatten och blöter fingrarna sedan tar jag fingrarna om ögonfransarna (där har ju du inga som helst problem...värre med mina stumpar) och så "smular "jag liksom sönder mascaran. Så gör jag varje kväll utan några problem. Funkar smidigt och gör inte resten av hyn blöt, torr och knastrig.

    Uuuuhhh... jag som skulle ha fått ansiktsbehandling igår (var ju tvungen att avboka) och fick ny tid i JUNI!!!! Jösses, vad de är busy!

  • Lapinette

    nenne - raggmunk... kan du inte komma hit med din matlåda!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge