• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Sorry, ser att jag spamar tråden idag! Nästan bara kaniner ... och lite lila blommor på denna sida nu.

  • Lapinette

    kokisen - vi får googla och se om vi hittar henne någon annanstans.

    Annars tänkte jag faktiskt byta ämne och säga .... It's FRIIIIIIDAAAAAAAYYYYYYYY!

    Idag ska vi gå till Champagnebaren för första gången. Troligen blir det lite AW (om jag någonsin kommer igång och jobbar idag) för att sedan lulla vidare hem eller ut för middag. Vad ska ni hitt'på?

  • Lapinette

    kokisen - ja, det är därför det tas upp pga att vissa länder har det som krav ... att man är aktiv katolik t ex. Om det blir Sydkorea för vår del måste vi ha ett utlåtande från en präst som skriver att vi är bra människor. Lite galet men i den här situationen måste man svälja allt och göra som de säger.

  • Lapinette

    Socdamen sa även att hon starkt rekommenderade Sydkorea om man nu uppfyller deras krav ... och det gör vi!

  • Lapinette

    Visst är det så, adoptionsländerna bestämmer vilka de ska ge sina barn till och de ska vara hälsosamma, smala, utbildade och välartade !

  • Lapinette

    kokisen - om vår präst som vigde oss finns kvar i Mariefred så ska jag absolut kontakta henne. Hon är SUPER!!!! Annars får vi väl försöka bekanta oss med våra grannar ... som visst är präster.

    Ikväll ska vi prova Guy Charlemagne Reserve. Den har fått hyfsat med poäng av Richard Juhlin men jag tror faktiskt standard Pol Rogern ligger högre.

  • Lapinette

    pb - i det här fallet så sa utredaren att hon skulle rekommendera dem med det slutgiltliga betyget liger hos stadsdelsnämnden och de sa nej ... samt att adoptionsbyrån sa att inga länder kommer att vilja ha dem som föräldrar. Jäkligt tungt!

  • Lapinette

    Ser att jag glömde en mycket viktig punkt i utredningen nämligen punkt 1 - Tidigare förhållanden, uppväxt, utbildning mm. Det var den vi började med idag och hon fick springa och hämta näsdukar åt mig. Jösses!

  • Lapinette

    pb - jag skulle också bli tokig och om inte förr deprimerad och sjukskriven!

    kokisen - jag känner ytterligare en som inte gillar Roger (så det kanske finns två undantag ). Själv hittade jag honom på en champagneprovning på Vin & Sprithistoriska för måååååååånga år sedan.

  • Lapinette

    Ja vissa personer väljer helt klart fel yrke men faktum är att de flesta jag har träffat i den här karusellen har varit jäkligt mänskliga.

    Sen vet jag (känner till) andra som också blivit tillsagda att de inte ska lägga pengarn på IVFer så deras resultat är så dåliga men de har fått nyheten lagd på ett lite annorlunda sätt.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge