• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    mugglan - han viftade faktiskt inte så mycket men hög diskussionsnivå ... och alla på vägen var "något fult ord som betyder i stil med son till en hora på franska". Får även skylla en del av våra högljudda diskussion på matbrist. Åkte iväg på visningarna utan att ha ätit lunch ... vår diskussion utanför Långbro Värdshus vid 15.30-tiden var betydligt lugnare.

  • Lapinette

    mugglan - gillar inte petimetrar!

    ha, ha ... fils de pute! Fast jag ska erkänna att jag minns faktiskt inte om det var exakt det han sa ... bara att det var väldigt många fula ord till alla som parkerat som idioter som skulle på visningen och sen även körde som idioter .

  • Lapinette

    Vickan - skulle gärna byta med dig ... och gå långpromenader i solen.

    mugglan - minns du inte att du var medlem?

  • Lapinette

    Vad skönt september att du får komma in och titta. Måste vara hemskt att gå omkring och undra. Min väninna som miste sitt barn bara några dagar innan förlossning är gravid igen. Det måste vara ett rent helvete att gå omkring och vara orolig hela tiden.

  • Lapinette

    Ser att ni diskuterat deklarationer. Maken satt hemma med alla papper spridda över köksbordet igår kväll. Han har det inte lätt då han har köpt och sålt aktier som en liten gnu det senaste året. Försöker översätta för honom och vi båda tittar på de räkneexempel som de ger i broschyren .. fattar inte mycket men det verkar som han har börjat förstå ...?! Sen bor vii en oäkta brf och det kräver också vissa konstiga uträkningar. Sånt har vi tidigare fått från föreningen men verkar inte få någon hjälp i år .

    Annars så skiner solen över Stockholm idag igen! Jag har promenerat hem varje dag och målat garderober och hade hoppats på ett litet break ikväll med träning men jag vet inte om jag vågar riktigt än då jag fortfarande (skit och f'n) har ont i halsen.

    pb - trist med värk! Har du även blött mer efter IVF'n än vid en vanlig mens (det gjorde alltid jag)?

    Porchez - säger detsamma om Rotari Rosé. Hade det på min tjejträff och tyckte inte det smakade något. Har en flaska kvar hemma som jag tänkte göra en sommardrink på (Telis du, har gott minne!).

    Tinga ? visst ska ni fira med champagne och PM!

    Telis ? ahhh... tanker om en till finns redan! Hur många ägg var det ni fick i frysen?

  • Lapinette

    Telis - om det funkat så bra och känns så härligt att vara mamma och ni dessuto har 3 embryon i frysen - GO FOR IT!

    pb - jag hade stora klumpar som kom ut (superpinsamt när jag stod i duschen på SATS och det bara rasade ut).

    Ska jag vänta tills jag är helt frisk så lär det bli träning i juni för min del .

  • Lapinette

    pb - just nu promenerar jag hem i rapidfart varje dag (så där så jag svettas) ... det tar 45 minuter att gå från jobbet och hem (Karlaplan - St Eriksplan).

  • Lapinette

    AM - vad skoj! En av mina träningskompisar ska jobba med det programmet. Hon har precis jobbat klart med Let's Dance och nu är det halv åtta hos mig. Gillar verkligen det men är sällan hemma för att se det. Såg dock i förra veckan när jag låg sjuk.

  • Lapinette

    pb - tar dig för min läkare/träningsexpert! Så länge solen skiner är det jättehärligt att promenera hem. Hemma tidigt och så måla garderober. Sen äta, diskutera med maken och vid nio-tiden lägger vi oss i soffan och ser två episoder av the Wire (säsong 3). Så ser min vardag ut denna vecka ... ahh, ikväll blir den dock annorlunda för ikväll ska det spacklas och sandpappras på dörrarna och sen Greys istället. Vilken variation!

  • Lapinette

    Fru E - det är det värsta med att man tar en massa hormoner. Det sätter kroppens normala cykel ur spel. Hoppas det kommer igång och blir som vanligt igen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge