• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    Fru E - du kanske ska byta nick till värphönan? Kul att det verkar gå bra med ivf:en. Kram!

  • Tinga

    Fru E - du passerar inget IKEA på vägen? Där säljer de ju både kylväskor och kylklampar.

  • Tinga

    Här har maken varit i Saluhallen och handlat något gott till kvällens middag. Förra fredagen blev det vildsvinsfilé och potatisgratäng; får väl se vad det blir för gott idag.

  • Tinga

    Liten - nähä, ingen bebis på gång än. Det är spännande varje gång man loggar in, att se om du är kvar hemma eller ej.

    Här har vi haft en lugn helg; hade kompisar på besök igår kväll och avnjöt ankbröst med körsbärssås. Nu har vi precis lagt de små för att sova middag och följer med spänning avslutningen av Vasaloppet. Sen blir det till att hålla koll via internet resten av dagen, för de jag känner ligger inte direkt i tätgruppen.

    Ikväll kommer svärmor hit, för imorgon är det studiedag på dagis, så hon ska passa Piff & Puff då. Då lär väl farmor få märka att hon lever. Suveränt med engagerade far- och morföräldrar, som ställer upp för sina barn och barnbarn. Maken ska dessutom på kurs med övernattning, så det blir skönt att få hjälp med Piff & Puff både imorgon kväll och på tisdag morgon också.

  • Tinga

    Liten - det var en seg liten rackare du har därinne! Hoppas att du får en god natts sömn.

    Lappis - körsbärssåsen kommer från Allt om Mats Mera Fredagsgourmet; www.alltommat.se/recept/anka-med-k%C3%B6rsb%C3%A4rss%C3%A5s-4461/ .

    Porchez - det är verkligen guld att få hjälp med barnen från far- och morföräldrar, så det är vi verkligen tacksamma för. Det är svårt att visa dem hur tacksamma vi är, men vi delade ut schyssta övernattningspaket med gourmetmat i julklapp, så vi hoppas att de förstår.

  • Tinga

    Vänner - jag gillade Snabba cash lika mycket som jag ogillade Aldrig fucka upp, så jag tycker att du ska avsluta Snabba cash.

    Koko - krya på dig!

    I helgen hörde vi Puff gå runt och sjunga för sig själv. Först hörde vi inte vad det var, men sen kom jag på att det var Lilla snigel med rätt melodi fast med egna ord. De måste ha sjungit den på dagis, för det är ingen sång vi sjungit hemma (förrän nu).

  • Tinga

    September - grattis till plus! Vad kul! Hoppas att detta är början på en ny plusvåg; alla ivf:are får fylla på nu!

  • Tinga

    Vänner - det är ett tag sen jag läste Snabba cash nu, så jag minns inte riktigt, men jag har för mig att jag gillade den ifrån början. Om du inte gör det kanske det inte är en bok för dig. Isåfall ska du ännu mindre ge dig på Aldrig fucka upp, för den är inte alls bra (tycker jag, som sagt).

    Snaily ? skickar massvis med kramar till den ledsna snigeln. Så tråkigt att dina äggstockar inte alls samarbetar den här gången. Säger som Liten ? kan det vara för att de inte återhämtat sig sen sist? Hoppas att det tar sig de här sista dagarna, så att det iallafall blir några ägg. Det kan ju räcka.

    FruE ? spännande med allt som är på gång nu!

    PB ? vad bra att din kropp verkar samarbeta iallafall!

    Nu har lugnet lägrat sig i huset; farmor har åkt hem och de små sover. Själv ska jag jobba en stund, för imorgon ska jag både hämta och lämna på dagis, så det blir en kort arbetsdag för mig. Dessutom ska jag på lunch på stan med en kompis, så där försvinner ytterligare tid. Fast det ska bli väldigt skojigt, för vi ses inte så ofta nu. Förut jobbade vi på samma företag, så då lunchade vi ihop en gång i veckan.

  • Tinga

    Vickan - var glad så länge kräkningarna är i storleken att det räcker med sådana där små tvättlappar. Här har det krävts badhanddukar i princip sen vi kom hem från Neo.

  • Tinga

    Snaily ? då blev det ju goda nyheter till slut; att det faktiskt blir en tur till Falun på torsdag, men jag lider verkligen med dig I den här knöliga ivf-historien. Kan inte annat än önska att det ska gå bra den här gången. Stor kram!

    Fru E ? stort lycka till med äggplocket!

    PB ? lycka till hos din ivf-doktor också! Vilket fantastiskt inlägg du skrev om vårdepp, förresten. Det hade passat som kåseri i vilken tidning som helst.

    Liten ? vad är det för vagn ni har? Vi körde med fleeceoverall och en filt direkt i liggdelen, och inte en enda gång noterade jag att Piff eller Puff var kalla när jag tog upp dem. Dessutom var overallerna ganska stora, särskilt i början, så då fungerade de i princip som en åkpåse.

    Koko ? vad skönt att Lillebror iallafall inte kräker av gröten längre. Små framsteg är också framsteg. (Och ja, det var jag som kommenterade att det är svårt, för att inte säga omöjligt, att göra riktigt slät puré själv.)

    BS - jag har ju ständigt slitits mellan Piff & Puff och kämpat för att försöka vara så rättvis som möjligt när det gäller tidsfördelning dem emellan, så jag förstår att du har det jobbigt nu. Tyvärr har jag inget annat tips än att ibland får man prioritera det ena barnet, ibland det andra. Kram!

    Hm, inte lätt att få ihop jobbtimmarna idag, med både dagislämning och -hämtning (maken var på kurs) och långlunch med kompis på stan. Har suttit en stund nu, men nu får det vara nog. Jag ska ju ha något att göra på jobbet imorgon också.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge