• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis - vad skönt att du känner att du kommit över att amningen inte funkar. Gläds åt den bröstmjölk Televinken faktiskt får, istället för att beklaga den han inte får. (Lätt att säga, men om man lyckas känns det mycket bättre.)

  • Tinga

    Blä, vilket trist väder det är idag; gråmulet, snöblandat regn med inslag av hagel och snålblåst. Skönt att man har ett inomhusjobb.

    Maken ligger sjuk därhemma idag, så vi får väl se om jag blir hemringd efter dagishämtning, för att ta hand om busfröna. Piff var inte heller i toppform imorse, men jag hoppas att han inte blir sjuk.

    Känner mig lite halvseg själv efter helgens sömnbrist, men nu är ju OS över, så kan man förhoppningsvis komma isäng i lite mer vettig tid på kvällarna. Snaily - lider verkligen med dig som varit uppe hela natten. Inte mer än rätt att du slipper jobba i eftermiddag.

  • Tinga

    FruLlan - det går bade bra och dåligt med dagis och maten. Båda killarna älskar dagis, och är de någon gång de är ledsna i samband med dagis är det vid hämtning, inte lämning.

    Puffs ätande utvecklas i rätt riktning; han äter OK på daigs och dessutom själv, hemma äter han sämre och blir mestadels matad, men det går ändå bättre än tidigare. Om ett par veckor ska vi till sjukhuset för vägning, så då får vi en bra värdemätare på hur det går med mängden mat. Att det är lättare att mata honom har vi ju redan konstaterat.

    Piffs ätande är en mer ledsam historia; han äter i princip inget på dagis och inte särskilt mycket hemma heller, så vi sondar ganska mycket. Dock ingen sondning på dagis, för där vill vi sända signalen att han är som alla andra barn och ska äta som de gör.

  • Tinga

    Ore - du får gärna inboxa fotolänken till mig också.

  • Tinga

    Ore - fina bilder!

    Fru E - hittade några gamla huslänkar från dig när jag kollade min inbox; hur går det med husletandet för er? Några nya intressanta objekt?

  • Tinga

    Nenne - ah, det ser trevligt ut på slottshotellet.

    Lappis - vad kul att ni bestämt er för sommarsemestern nu.

    Telis - om er Götalandstur inkluderar Skåne i sommar måste ni komma och hälsa på.

  • Tinga

    FruLlan - efter att ha avbokat (med läkarintyg) en resa betald med Visa och en betald med MasterCard kan jag konstatera att MasterCards försäkring är något bättre, för där slapp man betala någon självrisk; hela beloppet ersattes. Vi betalar aldrig extra för avbeställningsskydd, eftersom man i de flesta fall ändå krävs på ett läkarintyg, dvs man kan inte bara avboka för att man ändrat sig och inte längre vill åka. Då har man ändå samma skydd om man betalat resan med kort; man slipper betala extra utan får det på köpet istället. Vi gör så oavsett om det gäller charter eller bara flygbiljetter.

  • Tinga

    Snorkis - lycka till på RUL!

    Parnassia - jag skrev ett inlägg till FruLlan om mat och dagis på s. 522.

    Porchez - spännande med ny romans.

    Ullared känns inte som något ställe jag längtar till; köpa duschtvål, plastpåsar, rengöringsmedel och konserver kan jag lika väl göra på CityGross, och jag har blivit för "snobbig" med kläder för att köpa dem på Ullared (till mig själv - barn är ju en annan sak). Jag brukar istället vara flitig med att handla på rea, t ex på Villervalla och POP.

    Igår kväll hade jag rejält ont i magen, men det har som väl är gått över nu, så jag kunde åka till jobbet imorse. I eftermiddag ska jag till tandläkaren igen - sista besöket av 3 för att fixa min krona. Sen är jag 6 300 kronor fattigare.

  • Tinga

    PB - jag tyckte att det var ett bra inlägg.

  • Tinga

    Jag har en kompis, var numera 1-årige son vägde 5 kg när han föddes. Hon berättade häromdagen att om de äter pannkakor är han den i familjen som äter flest! Snacka om att hon och jag lever i skilda världar vad gäller våra barns matvanor.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge