• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM - vilken kreativitet, så här på morgonkvisten!

    Lappis - ska vi kolla om Skansen är intresserade? De har ju hus från olika epoker.

  • Tinga

    Lappis - det låter ju skrattretande nu, men om 100 år kanske folk skulle tycka att det var intressant att se hur folk inredde under andra halvan av 1900-talet (fast "inredde" känns som ett dåligt ord i sammanhanget, för för mig har det en positiv klang).

  • Tinga

    Lappis - jo, jag tycker egentligen också att det är intressant. Det som är mest gräsligt i exemplet ovan är ju att det inte finns någon sammanhållande tråd i inredningen, utan det är en blandning av det mesta. Hade det varit en mer renodlad 70-talsinredning kunde det ju varit "snyggt", bedömt utifrån den stilen. Blandningen av olika mönster har jag också väldigt svårt för; kan man drömma annat än mardrömmar i det sovrummet?

  • Tinga

    Vickan skulle ju in för kontroll kl. 8.30 idag, men jag undrar om hon inte åkte in tidigare, för det känns som att annars hade hon troligtvis kommit in här och sagt hej innan hon åkte.

  • Tinga

    Ore - tack för tipset om att placera ett skydd _under_ klädseln. Det tänkte jag inte på själv, men det funkar ju att bara lägga in plastad frotté mellan klädsen och stoppningen. Smart!

    Jag tillhör ju också kategorin "utmattningsidrottare", så jag har också spytt efter lopp och/eller brakat ihop i en hög på marken. Ibland är det skönt att få ta ut sig fullständigt; åtminstone efteråt.

  • Tinga

    Ore - enligt egen utsago hade Northug dåliga skidor under loppet igår (vilket tydligen bekräftats av "sjefssmöreren" ).

  • Tinga

    Telis - isåfall har nog de flesta problem med föräldraskapet, för vem blir inte frustrerad av ett barn som bara skriker, utan att man lyckas förstå varför. Hoppas att det blir en lugnare dag för er båda idag.

  • Tinga

    Vickan - din förlossning verkar bli ett drama i tre akter. (Och då syftar jag inte på det som hände i grannrumet när du var på KK imorse, utan att det hela varat i flera dagar.) Det går säkert bra, ska du se. *pepp, pepp*

  • Tinga

    Parnassia - löpning!

    Vickan - ja, de borde verkligen se till att ha maximal ljudisolering på KK.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge