• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vänner:
    Jag gillar att fjällvandra faktiskt. Eller gjorde det innan jag fick barn ... Fast inte vintertid. Och inte bo i tält. Jag gillar vackra vyer, lite lagom ansträngande vandring och bekvämt boende och god mat (gärna matsäck). Så när barnen är utflugna eller vi har långtidsbarnvakt så kan jag visst tänka mig en sån semester.

    Nu ska jag bege mig outdoor och hämta Livia på dagis. En terrängvandring så god som någon i detta väglag. Dock behöver man inte fundera på övernattning.

  • fru AM

    Hej i tråden.

    Snorkis: det går säkert bra att flyga till italien med bebis. Läs länk: www.growingpeople.se/templates/Page.aspx
    Kul med Italienbröllop!

    Har detta blivit en trädgårdstråd!!!?? Då får jag nog ta paus - jag med mina två (2) krukväxter.

    Inatt dog storsonens farmor - vilket var väldigt tråkigt, för hon var snäll och omtänksam och hon var dessutom den sista i den generationen för storsonen (då båda mina föräldrar och hans farfar är döda sedan tidigare).

    Idag har jag varit hos gyn och diskuterat min preventivmedelsframtid - har beslutat mig för en permanent lösning, vilket känns bra och befriande.

    Kram
    till alla

  • fru AM

    Snorkis: i mina två krukor bor det två palmer (min enda favoritväxt - jag älskar palmer och skulle gärna ha en riktigt stor (2,5 meter) om den bara kunde garantera sin överlevnad).

    Telis: Vill se bild på skrattgropsleende Televink!!!

  • fru AM

    Hektor har EN smilgrop - det är så sött med gropar!

  • fru AM

    Toppen! Härligt! Kram!


    Tinga skrev 2010-02-12 10:59:39 följande:
    Sorry att det blir ett egoinlägg här, men jag hinner inte mer just nu.Igår kväll upplevde jag den bästa matningen någonsin av Puff! Han fick faktiskt gröt, och han gapade! Inte något jättegap förstås, men tillräckligt för att jag skulle kunna få in skeden betydligt bättre än vanligt, så det gick ju mycket fortare och smidigare, till fromma för oss båda. Tänk att han faktiskt kan gapa! Idag har vi varit på neo för 18-månaderskontroll, och båda killarna fick en OK-stämpel i rumpan. De är helt normalt utvecklade på alla punkter (utom maten då förstås), och t o m lite före på vissa. Vi trodde ju inget annat, men det är alltid skönt att få det bekräftat. Puff kommer att få en remiss till barnkirurgen för hans testiklar ligger eventuellt lite väl högt upp, men det har ju ingenting med utveckligen att göra.
  • fru AM

    BS: ska läsa ditt inlägg om monsterkatterna högt för Livia. I avskräckande syfte (hon tjatar om att hon vill ha en katt ("och den ska säga Nijaooou!") varje dag nu). Troligtvis skulle hon bara tycka att de låter helfestliga, era små gremlins

  • fru AM

    Men vilken gullig snuttis!!!


    Telis skrev 2010-02-12 12:31:37 följande:
    Nytt foto på Televinken i galleriet (fast utan smilgropar).
  • fru AM

    BS. jag klarar verkligen inte att ha katt! Jag får svår astma. Och medicinen får jag hjärtklappning och blir darrig av så jag undviker helst att träffa katter. Klarar knappt att vara hemma hos folk som har katt, ibland reagerar jag på att bara träffa folk som har katt hemma ... Inget av barnen har uppvisat några allergitecken än - hoppas de slipper, så Livia kan ha katt när hon flyttar hemifrån i alla fall (då slipper hon ju ha mig skrotandes hemma hos sig också)

  • fru AM

    Vi hade katt tills jag var 6 - så blev jag allergisk. Hundar blev jag allergisk mot senare. Marsvin, kaniner, papegojor, grisar och apor är jag inte allergisk mot

    Liten med Mindre skrev 2010-02-12 13:52:19 följande:


    AM - men hade inte ni en massa konstiga djur hemma när du var liten? Eller har allergin kommit på gamla dar?Mindre älskar också att lära sig vad allt heter. ALLT! Fascineras av att hon faktiskt kommer ihåg merparten.
  • fru AM

    Önskar er en trevlig helg! Skall snart fira fredag med god salami + gruyere, och sen lammkotletter och sallad till varmrätt.

    Lätt porrig Valentinpresent till maken inhandlad. Måste bara komma på ett sätt att överräcka den på söndag - DISKRET. Hans föräldrar är här över helgen och vakar över varje steg vi tar ...
    Kramkram Alla

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge