• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    - Snickarbyxor + rutig skjorta= byggare bob
    - Helbruna kläder = bajskorv (en maskeradkostym som Livia skulle uppskatta)
    - Kan du sy lite och har en mössa att offra kan du sy på öron och sedan sminka morrhår och nos på Iris = katt

    Kan nog komma på några till hemmafixade utklädningsoutfits om det kniper ...

  • fru AM

    Men just nu behöver du ingen kudde Vickan! Bara förkläde och handväska! Vilken strålande klädsel nästa gång ni ska till BB!


    viktualia skrev 2010-02-15 14:01:02 följande:
    Lucialinnet kan väl annars användas som bas för utklädnad?!?! jag har varit muminmamma med kudde under lucialinnet, ett litet förkläde och en handväska...
  • fru AM

    Eller sätt upp Ris hår till två bollar (musse pigg öron) och sminka musnos + tänder

  • fru AM

    På vår BVC har de sagt till om att ge Alvedon INNAN man kommer dit ... Blir galen på alla dessa olika besked!!! Det låter ju logiskt detta att febern bättrar på resultatet - eftersom det är kroppens sätt att handskas med en infektion.

    Förövrigt så är det allra bäst för immunförsvaret att ha respektive sjukdom och att bli immun au naturel så att säga ... Det glömmer i alla fall jag bort med jämna mellanrum.

  • fru AM

    Dock: Vår BVC-tants råd att helt lägga ner blöjavvänjningen hemma har funkat - nu vill Livia ha trosor, gå på toa osv - som en "stor tjej". I alla fall på och efter dagis. VI får se hur det går härhemma ...

  • fru AM

    Jaha - experimentet "utan blöja" gick ju naturligtvis åt skogen. Soffan åt helvete. Strålande - ytterligare ett stressmoment till mina eftermiddagar from hell. Precis vad jag behövde.

  • fru AM

    Tack Vickan. JAg borde ju komma ihåg hur det är att potträna ett barn - har ju gjort det förr. Möjligen så var storsonen så exemplarisk att han skötte hela proceduren själv ...? Jag minna i alla fall inga nerkissade soffor.

  • fru AM

    Snaily: vad snurrigt! Hoppas att du är nedreglerad som du ska när du testar nästa vecka!

    Nu ska jag googla på husmorstips för nerkissad soffa ...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge