Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Lappis, det stavas som du skrev och de har inte knoppar jämt-det är stuff på G i naturen trots att det är snö överallt.

  • passionsblomman

    Ingen Anja-medalj idag....

    ...men kanske en för längd-herrarna??? *slutar aldrig hoppas*

    SÅG ni vad gulligt med Emil Jönsson som var så nervös så han höll på att dö när hans Anna körde sluttampen? Puss puss och gullesnuttans jätteglada vintersportarbilder när han fick krama om henne.

  • passionsblomman

    EA, det är heltäckande snö överallt här med. Därav chockeffekten då jag fick syn på lilla blomman. Det säger en del om det sanslösa söderläge vår framsida har. Det har uppenbarligen blivit varmt och gött där vid granitblocket.

    Annars är drivorna manshöga genom hela byn.

  • passionsblomman

    Parnassia: TYYYYYYST! HEMKOKTA kräftor? Jag DÖÖÖÖR! Det är det absolut i särklass godaste jag vet i hela världen!

    *blänger på mina popcorn*

    Lappis. Jo men precis!

    Det är en tråd igång nu där maj-brudarna går bananas och tror att de kommer att ha snö på SIN dag. Kanske fula drivor med grus på... Vore inte DET katastrof isåfall så säg?

    Jo säkert. Det ligger väldigt ofta ett snötäcke över södra Sverige i maj...

  • passionsblomman

    Hörni, ni som ivf:at. Jag sitter och undrar en sak som jag helt glömt att fråga om hittills hos gyn - ifall fler än ett ägg befruktas, sätter man tillbaka fler än ett då, för att så att säga öka chansen att något av dem fastnar? Hur många isåfall och får man vara med och bestämma det själv?

    Låt oss säga att de rekommenderar att sätta tillbaka två, får jag säga "fast jag klarar tre ifall de tar sig allihop" då?
    Eller är det lönslöst att sätta dit fler för tar sig inte detena så lär inte det andra heller gör det?

  • passionsblomman

    Jaha, ja det var väl ungefär så jag trodde. Fast om man är ganska skitgammal och inte har så många chanser på sig så kanske de tar två? ja inte vet jag.

    EA, hm, ja det där beror väl lite på hur man är, som Lappis sa nån gång. Jag har sagt det till hela rasket. Det är lika bra, för då vet folk att man går igenom något speciellt.
    jag får ju mycket frågor om jobb och så eftersom jag ju inte har någtot. Jag har valt att säga "jo, fast nu är vi i full färd med något som gör att jobbsökandet sätts lite i skymundan. Vi har ju velat ha syskon..bla bla bla"

  • passionsblomman

    Åh, falsklarm. Inga skidor än...
    *sätter mig ner och softar lite till*

    Nä det är klart man inte vill ha en massa risker och allt vad det är. Fast det kan ju gå finemang också föralldel. Sambons syrra fick två och födde dem den vanliga vägen, prima liv och inga konstigheter alls.

    Nu menar jag inte att jag vill ha ett helt gäng bebisar samtidigt. Jag bara undrade ifall man sätter in fler än ett och hur man isåfall beräknar chanser/risker.

    Angående frys, så är jag HELT fascinerad över att man kan blanda in frysar i sådana här sammanhang. Det är ju helt crazy!

  • passionsblomman

    Nä sorry! jag skrämde upp mig själv så jag kutade ohälsosamt fort uppför trappen...


    Telis skrev 2010-02-20 22:09:51 följande:
    Skräms inte så där!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge