Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ser att Parnassia hann före med bind-tipset. Man tager vad man haver!

  • passionsblomman

    MSW, Vilken SKILLNAD!!!

    men vad var det de gjorde på operationen då???

    (har jag legat under en sten eller vd är det frågan om)

  • passionsblomman

    Mugglan, jag börjar spraya på torsdag.

    Skidor....det har jag inte åkt på väldigt många år när jag nu räknar efter. Inte kan jag åka någe vidare heller, men det var väldigt roligt ändå när det begav sig. inte minst alla sprotlovsläger jag var på varenda år med ungomarna från kyrkan jag var med i.

    När småkidsen kan börja är väl rätt individuellt också, även om 3-årsåldern är rätt vanlig uppöver. Vissa barn har ju väldig kontroll på armar och ben, medan andra knappt kan gå ordentligt höll jag på att säga.

    Nytt snöfall här-tätt och stooora flingor. Kah sällde redan vid väderleksrapporten igår in sonens handbollsträning. Jag vägrar ge mig ut på slingervägarna om jag inte måste.

    AM, nu har jag skickat ansökan! Usch!
    Har också kollat upp företaget lite. Jag misstänkte näligen att en viss person skulle ha viss insikt om ägarna och det hade hon också. Det låter väl lite sisådär om man verkligen vill hamna där i slutänden, men det kan man ju omöjligt veta i förväg. Och hursomhelst är det nog nyttigt att sondera all terräng man kan så här på nya orten.
    OCH nu har jag ju ett CV som ser så himla proffsigt ut!
    Tusen och åter tusen TACK ska du ha!

  • passionsblomman

    Vänner, tänk vad bra när man kompletterar varandra! Jag vill absolut ha efterrätt precis som du och sambon gärna förrätt. OOOH så SYND att vi måste äta tre rätter då!

    Visst blir man alldeles rörd och får en storlek större hjärta när man får cred som mamma? Rätt åt dig, det är du värd!

  • passionsblomman

    Jag gillade inte att bära i bärsele och den vi lånade tror jag bestämt var en baby Björn, mörkblå med vita streck... Jagfick ont i bröstryggen.

    Skulle det bli anledninga att bära bebis igen skulle jag testa bärsjal tror jag, båda mina systrar lovordar, liksom en fd granne som själv var återförsäljare av sådana.

    fru AM skrev 2010-02-22 21:28:24 följande:


    Ingen annan som fått ont i ryggen av Baby Björns klassiska modell?
  • passionsblomman

    AM, hihi, Harry Brandelius!

    Ja, det skulle vara "andra blommor" också så det blev lite vår..
    Jag kom på sedan att du skrev om astma förut, så jag blev lite rädd att du är vrålallergisk mot blommor, men det är du ju inte då. *pustar ut*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge