• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Åh, glömde: GRATTIS Snorkis till fint RUL!!!!

    Nenne: ah pök! Mumma! Maken frågade igår när han fick sätta på mig igen. Höhö. Nja, det är nog en vecka kvar till glad gubbe. Usch denna månaden är jag inte stabil känner jag, har väldigt kort stubin och känner mig deppig varje morgon jag vaknar och känner att "jag kommer aldrig att bli gravid buhuuuu". Suck. Jag vill bara kunna stänga av de tankarna för de gör ju ingen nytta alls.

  • muggles

    Nenne: ja jag tror hela felet var som sagt att jag reagerade på en uppmaning som inte ens var riktad till mig Jag reagerade helt enkelt med ryggmärgen och utan eftertanke.

    Ore: jodå det är bra att påminna sig om positiva saker ibland, visst är det det. Jag minns dock de första 4 mån av Moas liv som ett stort svart hål ung, inte mkt positivt där. Men det lättade ju sen och nu är hon den största tillgången i mitt liv tillsammans med maken. Och kanske just för att det var så jobbigt med henne skulle jag vilja uppleva det igen för oavsett vilka problem det blir den gången (blir säkert en bebis som sover hela tiden men har ngt annat strul - om det nu blir ngn bebis alls) så tror jag faktistk att jag skulle kunna njuta mer. JAg skulle inte stressa upp mig för att jag var tvungen att ge ersättning utan jag skulle ösa på med så mkt mat det bara gick. Jag skulle inte stressa upp mig för att det inte gick så bra med smakportionerna vid 4 mån utan kanske vänta tills barnet var 5 och prova igen i lagom lugn takt. Ja det är en massa saker jag skulle stressa upp mig mindre för. Jag var lite av en perfektionist när jag var nybliven mamma och så himla upptagen av att göra allt "rätt". Synd.

  • muggles

    Härligt att du mår bra Vänner! Ja jag skulle inte heller ha problem med att sysselsätta mig om jag gick hemma och vankade - älskar att läsa tex! Nu njuter jag av min 30 min bussfärd varje dag - ser det som egentid att läsa bok så jag har alltid en bok i handväskan.

  • muggles
    MuffinsTönt skrev 2010-03-03 10:34:24 följande:
    Haha,inte jag utan en tjej som är med i aftonbladet. Hon steker fären på värmeplattan och kokar sedan spagettin i självaste kannan.
    BUT WHY?!?!?!!?
  • muggles

    Gökarängen blir det nog på lördag när vi ska skida skiten ur värmlänningarna (har bokat lite mjukare skidor för offpist/puckel ). Kanske göka om vi orkar på kvällen? De har tydligen öppnat en svart pist i Sunne som varit stängd i flera år *laddar*

  • muggles

    Vänner: jag tror jag har det extra jobbigt nu för det närmar sig mitt BF som jag hade. Jag hoppas iaf att det lättar efter det. Jag hade det lite jobbigare när det var RUL-tid också, så det är väl på ngt sätt att jag följer faserna i den graviditet jag förlorade(?).

    Jag tyckte jag landat fint i balans förra cykeln när jag kände mig nöjd över mitt liv och "jag mår bra oavsett om vi får ett barn till" men nu har jag ramlat tillbaka i att "jag vill verkligen ha ett barn till". Det är precis som PB säger att bara för att man har ett barn så blir inte barnlängtan efter nr 2 mindre - inte alls.

  • muggles

    På Piggelins fest träffade jag en av hennes kompisar som även jag umgåtts en del med förr. Hon hade MA samtidigt med mig nästan (förlorade tvillingar för de låg i samma hinnsäck). Hon hade ju givetvis blivit gravid ganska snabbt och var nu i v14. Jag unnar henne verkligen det för MA-graviditeten var hennes första så det här blir hennes nr 1, men samtidigt så blir man ju ledsen för att det inte kan funka för oss. Och logiskt vet jag varför - hon är några år yngre...

  • muggles

    Tack Nennelainen. Men varför gräva ner sig?! Solen skiner och snart ska jag åka PUCKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!

  • muggles

    Och tack Muffins - din lilla göttebosska där!

  • muggles

    Telis: jag uttryckte mig tydligen klumpigt som vanligt. Jag är inte lika bra på att uttrycka mig i skrift som PB tyvärr. Med "rött skynke" menade jag eg att ni är några här som kan bli lite irriterade här när andra klagar över graviditeten eftersom ni själva har haft svårt för att bli gravida. Och jag kan själv känna igen mig i den gruppen. Det är väl lite samma sak, om man själv längtar efter att bli gravid så vill man inte höra ngn annan klaga utan man känner bara "men njut för 17". Men äh, jag tror inte jag kan lyckas förklara hur jag menar så skit samma.

    BS: usch stackars Astrid! Skönt att ni är hemma igen!

    Cicci: var det AMs tips att hon kunde ha uvi?? Jag hade själv aldrig hört talas om det, att kräkningar kunde bero på det. Jäkla Bvc - de tror att de är experter på allt.

    Frullan: det enda tipset jag tror på när det gäller att försöka få en flicka är att ha sex flera dagar innan ÄL för då hinner pojkspermierna dö. Men det kan ju vara lurigt för då kanske man missar ÄL helt. Fast å andra sidan har ni ju redan 2 st så om ni får vänta några månader (dvs om ni missar ÄL några ggr) på en 3:a så gör det kanske inte så mkt.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge