• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Fast det var ur automat...

  • muggles

    Förresten så googlade jag igår på "fertilitetscentrum göteborg" i min webläsare, i det lilla Google-fönstret som man kan ha uppe i verkygsmenyn. Vad jag missade var att det låg kvar sedan som sist använda sökord. Sedan när jag fick problem med webläsaren och hämtade in vår it-admin så såg jag att det låg kvar. Jag stängde ner webläsaren snabbt som ögat och öppnade en ny men tror att han ev hann se. Typiskt Det är fö samma kollega som förr i tiden såg webläsaren minimerad med de avslöjande raderna "Gravid? När vet..." Han har full koll på mitt privatliv pga att han är it-admin...

  • muggles

    Och mer oviktig info: ett parhus på 115 kvm med 300 kvm tomt såldes på vår gata för 3,9 milj. Jag tyckte utg.priset var högt då det låg på 3,775 - vet att jag tänkte "undrar om de verkligen får det". Och så fick de ännu mer. Då borde vårt fristående med 500 kvm tomt kanske vara värt mer än vi betalade (intressant om man vill värdera upp huset för att få ner topplånen). Shit pommes frites - 3,9 mille för ett PARHUS!

  • muggles

    Lappis: låter som menshormoner el nåt

  • muggles

    Vickan: har inte Trollet och Litens nya son samma namn?

  • muggles

    Lappis: ja men Stockholm är ju helt galet men vi är tydligen påväg åt samma håll här.

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-03-23 17:52:59 följande:
    Har ingen spädis att bidra med . Har annars letat hus igen och hittade detta som var ganska ok . www.hemnet.se/beskrivning/547328
    Fy fasen vad läckert! Hade jag varit oändligt rik hade jag flyttat det huset till Västkusten och bott där...
  • muggles

    Snaily: men glöm inte att slappna aaaaaav! Förresten, hur mår Korven? Stor kram på dig!

    EA: ingen tid att ses när du är i Götet? Lunch? Förstår om du inte hinner men tänkte fråga iaf.

  • muggles

    Telis: de låter nog så där tills de börjar kunna kommunicera på annat sätt. Men man lär sig stänga av det lite efter ett tag (el iaf har jag gjort det). Haha, nu för tiden när en spädis skriker så tycker jag det låter så lite men när Moa gjorde det lät det som ett brandlarm - tror man reagerar mkt starkare på sitt eget barns skrik (det är väl meningen antagligen).

  • muggles
    Telis skrev 2010-03-24 09:49:46 följande:
    muggles, jag är helt övertygad om att Televinken låter mer än ALLA andra barn. Jag kommer att få högt blodtryck om han inte lär sig prata snart.
    Öronproppar kanske?
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge