• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    passionsblomman skrev 2010-03-19 15:04:59 följande:
    Vänner, inte för att jag alls har koll på vad det kostar-förmodligen sweindyyyyrt-men kanske en kock som kommer hem och lagar käk till er båda?
    Gud vilken bra idé!!!

    Annars skulle jag ha föreslagit en massage om han tycker om det? Tydligen är killar väldigt dåliga på att boka in sånt men de gillar det oftast lika mkt som vi tjejer.
  • muggles

    Ang antalet barn så fanns det en tid (fram tills Moa var drygt 1 år) när jag allvarligt trodde att jag/vi bara ville ha ett barn och vi var väldigt nöjda med det båda två. Sedan när allt blev lättare med henne så ville vi ändå ha ett barn till så därför känns det otroligt bittert att det inte har blivit så. I främsta hand är det vi som vill ha ett barn till; det är inte i främsta hand för Moas skull för att hon ska få syskon el så. Det jag önskar är att få gå igenom hela den "resan" som det är med en människa som blir till; från ett litet sprattel i min mage till en bebis som bara kan äta och skita till en fullfjädrad 2-åring som pratar som en kvarn (och så vidare)

  • muggles

    PB: jo visst nybakat med smör på - det är svårslaget! Men vanligt vitt köpebröd - njaaa

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-03-19 14:40:30 följande:
    Förövrigt vore det väl alldeles hemskt om ett barn vore "bara" och de familjer som har ett, inte kulle vara lika riktiga, hela och fullständiga som de som valt fler medlemmar i sin familj.
    [/citat]
    Kunde inte sagt det bättre själv!

    [citat]
    Jag tycker det vore otäckt ifall alla kände och ville exakt likadant om allting.
    Håller med.
  • muggles

    Vänner: det bästa med PBs idé var ju att ni kan fira er dag tillsammans - så blir det ju inte riktigt med en present till honom. Wow - 10 år. Det är ju en hel evighet

    Såg förresten min förra sambo (vi gjorde slut 2000 efter 8 år tillsammans) stå tillsammans med grävaren på sin tomt, de har påbörjat sitt husbygge - ca 500 m från oss! Livet är bra lustigt. Och det sjuka är att om vi hade gått på det första huset som vi hoppade av i höstas så hade vi bott ännu närmare varandra - bara ca 50m. Liiite väl nära enl min mening även om vi absolut inte är ovänner.

  • muggles

    Vänner: va - jag som alltid tyckt att du har så fin hy?! Jag förstår ingenting, själv har jag ju en massa acneärr och skit i ansiktet. Tur man är gift haha!

  • muggles

    Jag har tyvärr skött min plikt dåligt - Vänner hade messat mig vid 16-tiden att hon var påväg in till förlossningen så hon kanske har fött nu redan?! Jag har haft besök och inte haft tid att kolla mobilen.

  • muggles

    Snaily: det får vi verkligen hoppas att det inte blir! Hon höll på ca 40h första gången...

    Skickar alla mina tankar till Vänner och hoppas att det går lätt som en plätt denna gång!

    EA: en stor stor varm kram till dig - du har alla mina sympatier för din oro och ängslan Önskar så att det ska gå vägen denna gång för er!

  • muggles

    Bra rapport Cicci! Hon lät väldigt lycklig också Jag säger stort grattis här med.

  • muggles

    EA (fortsätter kalla dig det): jag har haft brun flytning när jag blivit gravid så jag fortsätter hålla tummarna tills det verkligen är kört. Det är först när du ser rött som det (kanske) är kört... *kram under deppmanteln*

    Telis: min Bvc-sköterska (=min guru ) sa att det inte är nödvändigt att värma vatten till 70 gr här i Sverige. Det står så på paketen därför att de säljs världen runt och på olika ställen är vattenkvaliteten inte lika bra som här. Du kan lugnt värma ersättningen till vanlig ättemp (37 gr) direkt. Ett bra sätt som jag hört talas om är att på kvällen värma en termos med kokhett vatten och sedan blandar ni det varma vattnet med kallt tills det blir lagom (du kan ju ha en termometer i så ser du - efter ett tag vet man proportionerna i sömnen ). Vi körde i mikron vet jag - till sist visste man exakt antal sek som blev runt 37 gr

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge