• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    fru AM skrev 2010-03-25 16:03:51 följande:


    boheme bourgeois
    Aha - den stilen borde ju passa dig perfa! Och vem vill se ut som alla andra?! (Själv är jag för feg för att sticka ut men det är nog inte du )
  • muggles

    Hur har det gått för EA och Snaily? Jag är fullsketen med problem i ett projekt och har inte haft tid att titta in förrän nu...

  • muggles

    VA?! Har Snaily plussat? GRATTIS!!! Här händer det grejer när man vänder ryggen till...

  • muggles

    EA: hohooo... Inte sitta själv under deppmanteln nu. Stackare! Största GROUMPF:en!!!

  • muggles

    EA: åååhhh, jag lider med dig. Jag förstår hur surt det känns tro mig. Men kom ihåg hur det gick för Snaily första gången, och detta var din första gång. Det kommer att gå 2:a el 3:e gången! Men skit att det inte lyckades första gången Men jag förstår så väl känslan av att vilja dra sig undan, ibland orkar man inte ens med att ta emot sympati. Stor jättebautabamsekram från mig iaf. Men kom ihåg - det är inte kört för alltid, bara denna gång... (visst är det lätt att säga till andra? )

  • muggles
    Telis skrev 2010-03-25 22:32:09 följande:
    Maken är dessutom borta så jag fick ensam ta hand om Televinkens kvällskris och ikväll höll han igång och skrek i fyra timmar. Pust och stön, har nog aldrig saknat maken så mycket. Till slut grät vi lika mycket bägge två.
    Vill bara säga: been there done that! Usch, det är hemskt när de skriker och man inte kan hjälpa dem så att de slutar (givetvis försöker man ju allt men ibland hjälper det ju inte)!
  • muggles

    EA: varmaste kramen till dig. Förstår att du känner dig skräckslagen. Såå ledsen att det inte gick vägen Kom in när du orkar och känner för det - ibland behöver man en paus...

    Cicci: härligt att Skorpan äter lite igen!

    PB: molvärk = bra

    Jag har haft en toppenhelg! Har upptäckt en slumrande trädgårdsmänniska i mig Har rensat vår häck på en massa ogräs (alla grannar har lagt täckbark vid häckens rötter men NCC hade ju inte gjort det på vår så den var helt överväxt), och krattat hela gräsmattan fri från ruttnande löv. Det räcker alldeles utmärkt med 535 kvm tomt (varav det mesta är hus, altan och en klippa)! Sedan fick jag mig vårens första joggingtur i omgivningarna - jädrans vad mkt nya fina hus det är i våra trakter! Såå skönt att kunna springa igen!

    Nu ska jag snart iväg på besiktning av livmodern och äggledare.

  • muggles
    Telis skrev 2010-03-29 10:41:31 följande:
    När man läser på FL så är det en del som hävdar att barn blir skadade för livet om deras föräldrar (särskilt mamman då) lämnar bort dom till en barnvakt innan dom fyllt tre år typ. När tycker ni att det är okej att lämna bort ett barn för fyra-fem timmar eller för en hel natt? Under förutsättning att det funkar med mat och att barnet känner barnvakten väl förstås.
    Jag skulle inte definiera en tid (alltså barnets ålder) utan säga att "när det känns ok för mamma och pappa" Jag tycker det är viktigt för barnet att knyta an till flera vuxna än bara mamma och pappa. Vill man kunna lämna barnet för vuxenaktiviteter när det har blivit större är det bara en fördel att ha börjat med detta när barnet är litet, så det är vant vid att bli bortlämnat (självklart till ngn det känner sig trygg med). Man kan ta det i små steg - vara borta 1h första ggn, 2-3h andra gången osv om man känner sig osäker. Det är iaf min uppfattning, jag är inte mkt för det där att man ska binda barnet superhårt vid sig och att ingen annan ska kunna ta hand om det.
  • muggles

    Tack för alla lycka-till - de verkar ha hjälpt då det såg himla fint ut alltihopa. Motorväg rätt in bara Inga rester kvar från MF/MA heller (vilket jag ju iofs redan visste). Så nu har jag fått med mig ÄL-tester och ska börja testa imorgon (alldeles för tidigt enl mig men jag gör som doktorn ordinerar). Får förmodligen glad gubbe på söndag först och då ska jag ringa in och få tid för progesteron-prov. El tänk om jag inte får glad gubbe just den här månaden?! Skulle vara så typiskt då jag har fått det de senaste 8 mån...

    Snaily: gött!

    PB: grav-trötthet...

    Tinga: jag tycker det låter klokt att ta ett steg tillbaka till puréer. Det är ju precis det råd man ger när tex potträningen gått i stå, så det borde ju funka för mat också. Fundera på om det finns lite fastare puréer att ge (typ potatismos) som fastnar mer på skeden? El klöks han mer då?

  • muggles

    Förresten gjorde det inte ett dugg ont så Diklofenak måste ha gjort sitt jobb bra. De frågade flera ggr både under undersökningen och efteråt hur jag kände mig så det var som att det _borde_ ha känts mer.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge